Çözüldü Valorant hilesini açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valorant hile açarken çalıştıra basıyorum guba katıl diyor guba katılıyorum ama aynı şeyi tekrar diyor lütfen yardım

Çözüm
Valorant hilesi test ediliyor bu sebepten ötürü hileyi kullanamazsınız ayrıca hile açık olsaydı bile rankınız yetmez, kullanamazdınız. Süper üye olmanız gerekmekte. Hile ne zaman gelir diye soracak olursanız net bir tarih veremiyoruz takipte kalın iyi forumlar.
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
valorant hilesi şuan test aşamasında bu yüzden açamazsınız ne zaman testten çıkacagı belli değil yöneticiler ne zaman uygun bulursa

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çalıştıramazsın çünkü süper üye olman lazım kanka hatta dahada yükseltceklerini duymuştum birde şimdilik test aşamasında

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Şu anda hile test aşamasında ve sadece Kurucu+ üye grubuna açık yani adminler haricinde kullanıcılar çalıştıramaz...

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Test aşamasından kalktıktan sonra da valo hilesi süperüye+'ya açık olucak diye biliyorum,üye kuralları yazıyor kankam

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Valorant hilesi test ediliyor bu sebepten ötürü hileyi kullanamazsınız ayrıca hile açık olsaydı bile rankınız yetmez, kullanamazdınız. Süper üye olmanız gerekmekte. Hile ne zaman gelir diye soracak olursanız net bir tarih veremiyoruz takipte kalın iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...