Süper Üye
Nasıl kullandınız ki henüz süper üye değilsiniz farklı bir kaynaktan hile kullandınız sanırım1 hafta anca kullanabildim sonra ban yedim banımın açılmasını bekliyorum
6 senedir bu forumdayım nasıl olduğunu sen sorma bende söylemiyimNasıl kullandınız ki henüz süper üye değilsiniz farklı bir kaynaktan hile kullandınız sanırım
Evet kayıt zamanını görüyorum ama valo kek süper üye istiyor ya hani6 senedir bu forumdayım nasıl olduğunu sen sorma bende söylemiyim
1 hafta oynasdım d3 yaptım immo maçında banlandım, ama tek hesap kastım söyliyim forumdakılerı dıkkate almadım cxokİyi forumlar arkadaşlar. Valorant hilesini ban yemeden kim ne zamandır kullanıyor
Bu sayede kimlerin ne kadar legit oynadığını görmek istiyorum( ban yemeden en uzun süre )
1 hafta çok kısa bir süre maalesef. Ban yedikten sonraki süreç ne oldu?1 hafta oynasdım d3 yaptım immo maçında banlandım, ama tek hesap kastım söyliyim forumdakılerı dıkkate almadım cxok
spoofladım tekrar oynadım bu sefer 2 haftada ban yedım bunda legıt oynadım ama1 hafta çok kısa bir süre maalesef. Ban yedikten sonraki süreç ne oldu?
Herkes kullanıyor ama kim ne kadar süre de ban yiyor önemli olan o. Benim de merak ettiğim bukanka herkes kullanıyor legit olmasa bukadar kişi süper üye olmak için uğraşmazdı kolay gelsin
arkadaşım elmas yapıyor satıyor hesabı direk yani 1 ay ban yemezsin adminlere belli etmicen adam duvar arkası tararsan 1 hafta dan erken ban yersin belli etmezsen yemezsinHerkes kullanıyor ama kim ne kadar süre de ban yiyor önemli olan o. Benim de merak ettiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?