Onaylı Üye
valorant hilesini tamamen nasıl silebilirim hile acmadıgım halde ban yıyorum 4 kere ban kaldırdım 1 mac atıyorum ban yiyorum hile acmadıgım halde hileyi tamamen sılmem lazım yardımcı olurmusunuz
Hali hazırda zaten hwid banınız var, gecikmeli atıyor sadece, raid yapmanız lazım. Bilgisayarı baştan sona sıfırlasanız bile fayda etmez. Disk banı yemişsiniz eğer dediğiniz gibi bir durum var ise.valorant hilesini tamamen nasıl silebilirim hile acmadıgım halde ban yıyorum 4 kere ban kaldırdım 1 mac atıyorum ban yiyorum hile acmadıgım halde hileyi tamamen sılmem lazım yardımcı olurmusunuz
nasıl yapıcam raid video falan varmıdırHali hazırda zaten hwid banınız var, gecikmeli atıyor sadece, raid yapmanız lazım. Bilgisayarı baştan sona sıfırlasanız bile fayda etmez. Disk banı yemişsiniz eğer dediğiniz gibi bir durum var ise.
Anakartınız nedir hocam, raid yaptıktan sonra eğer yine format+ bios up down ve spoof ile uğraşacaksanız açıklayayım.nasıl yapıcam raid video falan varmıdır
B450M S2HAnakartınız nedir hocam, raid yaptıktan sonra eğer yine format+ bios up down ve spoof ile uğraşacaksanız açıklayayım.
B450M S2H
sağolun hocam kralsınızBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu link sizin anakartınızın resmi destek sitesi yanlış yazmadıysam(eğer yanlış ise kendiniz anakart modeli+ destek yazıp girebilirsiniz sayfaya) buradan raid driverlarınızı indirin sonra yt veya google üzerinden yazın raid nasıl yapılır diye, buraya yazamıyorum çünkü uzun bir süreç, şu şekilde gözükecektir.
Hocam unutmayın, baştaki reinstal raid driveri indireceksiniz ve forumda raid konusu var mış https://memoryhackers.org/konular/val-5-den-kurtulamayanlar-icin-raid-kurulum.256798/ buyurun.sağolun hocam kralsınız