Çözüldü Valorant hilesini bilgisayarımdan nasıl temizlerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorant hilesini tamamen nasıl silebilirim hile acmadıgım halde ban yıyorum 4 kere ban kaldırdım 1 mac atıyorum ban yiyorum hile acmadıgım halde hileyi tamamen sılmem lazım yardımcı olurmusunuz

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
valorant hilesini tamamen nasıl silebilirim hile acmadıgım halde ban yıyorum 4 kere ban kaldırdım 1 mac atıyorum ban yiyorum hile acmadıgım halde hileyi tamamen sılmem lazım yardımcı olurmusunuz
Hali hazırda zaten hwid banınız var, gecikmeli atıyor sadece, raid yapmanız lazım. Bilgisayarı baştan sona sıfırlasanız bile fayda etmez. Disk banı yemişsiniz eğer dediğiniz gibi bir durum var ise.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam silmek için arama çubuğuna %temp% yaz ve ordaki herşeyi sil onu sil böyle yaparsan tamamen silebilirsin ama senin delay banın var bu yüzden spoofer kullanman ve raid yapman lazım

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu link sizin anakartınızın resmi destek sitesi yanlış yazmadıysam(eğer yanlış ise kendiniz anakart modeli+ destek yazıp girebilirsiniz sayfaya) buradan raid driverlarınızı indirin sonra yt veya google üzerinden yazın raid nasıl yapılır diye, buraya yazamıyorum çünkü uzun bir süreç, şu şekilde gözükecektir. En baştaki reinstall driverını indireceksiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    30.3 KB · Görüntüleme: 64
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu link sizin anakartınızın resmi destek sitesi yanlış yazmadıysam(eğer yanlış ise kendiniz anakart modeli+ destek yazıp girebilirsiniz sayfaya) buradan raid driverlarınızı indirin sonra yt veya google üzerinden yazın raid nasıl yapılır diye, buraya yazamıyorum çünkü uzun bir süreç, şu şekilde gözükecektir.
sağolun hocam kralsınız

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kral o hilenin kalintisindan dolayı değil, hwid ban yiyorsun ve o da 4 ay sürüyor, tam süresini öğrenmek için ilk ban yediğin hesap ticket at

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, valorant hilesini temizlemek için %temp% prefetch dosyalarını tamamen silmeniz ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...