Valorant hilesini internet kafe de kullanırsam ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi, Forumdaki Valorant Dword hack'ı internet kafe de açsam bir sorun olur mu? deep freeze v.s kullandıkları için hwid ban yermi? :D Yerse de yakalanır mıyım?

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hwid ban yer hatta kullananlar var kullanabilirsin sorun olmaz ama o internet kafedeki bilgisiyar hwid yiyebilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hwid ban yer hatta kullananlar var kullanabilirsin sorun olmaz ama o internet kafedeki bilgisiyar hwid yiyebilir
Bizim internet Kafe sahibi ile biraz samimiyiz, benim yaptığımı bilirse işler karışır :D Demem o ki, şimdi ben kötü bir hesapla gireceğim, 5-6 maçtan sonra ban yedim diyelim, masayı kapattım evime gidiyorum. Benden sonra masaya oturan 5.000TL harcama yapmış skinli hesaplı birey de ban yer mi? Evetse çok saçma adamın haberi yok, hayırsa kullanacağım :D

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bilgisayarlar Aynı Sunucuya Bağlıysa Hepsi Yiyebilir Bunu göze alıyorsan yap :D

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sanırım ana bilgisayarda senin neler yaptığın gözüküyordu. Riskli bir iş bence :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yok canım daha neleeeer :D Bir tane manyak yüzünden kimse oyun oynayamacak yani :D
Post automatically merged:

Sanırım ana bilgisayarda senin neler yaptığın gözüküyordu. Riskli bir iş bence :D
Evet evet, görebiliyorlar fakat bizim kafe sahibi bir tık dede sayılır :D Knight-Online oynar masa açar kapar gerisi umrunda değil :D

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sıkıntı olabileceğini sanmıyorum sonuçta kimse senin yaptığını anlamaz

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bizim internet Kafe sahibi ile biraz samimiyiz, benim yaptığımı bilirse işler karışır :D
Post automatically merged:

Demem o ki, şimdi ben kıçı kırık bir hesapla gireceğim, 5-6 maçtan sonra ban yedim diyelim, masayı kapattım evime gidiyorum. Benden sonra masaya oturan 5.000TL harcama yapmış skinli hesaplı birey de ban yer mi? Evetse çok saçma adamın haberi yok, hayırsa kullanacağım :D
senden sonra giren yemez diye düşünüyorum çünkü yan hesabım ban yemeden önce ana hesabımdada bir iki el hile kullandım yan hesap yiyince ana hesap gitmedi
ikinci olarak internet kafeden girince hesap paylaşımı diye sistem otomatik forum hesabına ban atabilir bir yetkiliye sormuştum

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
knka haberin olsun direk pc nin işlemci numarasından banlıyolar bidaha açmaz valorantı kalırsın zınk diye açma

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Forumdaki hileyi kullana bilmem için Süper üye olman lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben lol script denedim ban falan yedi ama bişi olmadı miilet girmeye devam edebilior sende dene :Dd

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knka haberin olsun direk pc nin işlemci numarasından banlıyolar bidaha açmaz valorantı kalırsın zınk diye açma
İşlemci numarasına falan attığı yok, kimse tam olarak neye ban atıldığını bilmiyor. Riot a bilet göndererek banını açtırabilir, e tabii biraz sabır gerekli.

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sadece hilenin açıldığı hesap uzaklaştırılır, aynı bilgisayardan farklı bir hesaba girmeye çalışıldığında sadece erişim yapılamaz hesaba(başka bir bilgisayardan erişim sağlayabilirsiniz tabii).

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cafe kalabalık iken yap ama tek sunucu ortak ağ ise hepsi ban yer doğru. :)

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga kim vurduya gitme istersen riske atma ama yine de sen bilirsin :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İşlemci numarasına falan attığı yok, kimse tam olarak neye ban atıldığını bilmiyor. Riot a bilet göndererek banını açtırabilir, e tabii biraz sabır gerekli.
kimse neye ban attığını bilmeseydi spooferlar olmazdı knk. Anakart, harddisk volumeid, mac adresi bunlara atıyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi, Forumdaki Valorant Dword hack'ı internet kafe de açsam bir sorun olur mu? deep freeze v.s kullandıkları için hwid ban yermi? :D Yerse de yakalanır mıyım?
öncelikle kafe sahibi sizi çok pis döver üstüne ceza keserler denemesi bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...