Valorant hilesini kullananlar anlatabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk hile kullanmak o kadar da iyi degil ama karsiya hile gelince kullanmak baya zevkli cunku sende yoksa ve karsisi hileyse bu cok kotu oluyo ve senin emeklerin bosa gidiyo o yuzden karsi da hileyse zevkli

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk cok iyi hile normal parali hilelerden bile daha iyi olagan ustu bi sey wall hack map hack ve cok da guvenli

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok lezzetli olduğunu sadece izleyerek bile söyleyebilirim :D

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarla beraber girdim. Full info veriyorlardı, bende vura vura gidiyordum. Aimim iyi :)

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorant hilesini kullananlar anlatabilir mi? Hileyi kullanan var mı nasıl tadı? Anlatsın biraz :D
Kardesim piyasadaki bütün hileleir denedim ban bile yedim bagımlılık yapıyor insan bırakamıyor her mac 2 3 kill alıyordum insanların sana oo helaal kralsın adamsın vs vs sözleri seni daha gaza getiriyor hele takıma kız felan gelince 20 30 vurunca seninle muhatap olmaları felan :D ama ban korkun varsa hiç başlama

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şöyle 1 2 ay içerisinde 600 güzel içerikli mesaj atarak kullanmak istediğim hiledir kendisi, 50 mesajtan nasıl 600 mesaja çıkıcam orası bilinmez. Günde 50 mesaj atsam 12 günde biter ama günde 50 mesaj atarsam kesin spamdan silerler, öyle mesajlar planlıyorum ki hem foruma katkısı olsun hem de mesaj sayım artsın :D

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Aşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz
Kuralllarda günlük 6 mac ve gunluk 3 hesab farklı dıyor 20 lv yapmak zor ama :/

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aimbot açmazsan ve fazla belli etmezsen wh yi bir şey olmayan hiledir
hilede aimbot yokki zaten açamazsın
bende öyle yapıcam 3 farklı hesap satın alıp max 2 şer maç atıcam günde ve cs de wh ile ban yemiyorum inşallah bundada anlamazlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben ilk çıktığı zaman kullandım direkt ban yemiştim şimdi nasıl işliyor süreç bilmiyorum hwad ban atıyorlar sanırım

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorantta hile kullanması o kadar zevkliki denemen lazım :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
legit oynarsan yani belli etmeden acaip tatmin edici ve hoş oluyor diğer türlü ban yemen çok kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...