Ben orada ki info veren arkadaşım xdBen kullanmadım ama kullanan arkadaşlarla beraber girdim. Full info veriyorlardı, bende vura vura gidiyordum. Aimim iyi![]()
Kardesim piyasadaki bütün hileleir denedim ban bile yedim bagımlılık yapıyor insan bırakamıyor her mac 2 3 kill alıyordum insanların sana oo helaal kralsın adamsın vs vs sözleri seni daha gaza getiriyor hele takıma kız felan gelince 20 30 vurunca seninle muhatap olmaları felanValorant hilesini kullananlar anlatabilir mi? Hileyi kullanan var mı nasıl tadı? Anlatsın biraz![]()
Kuralllarda günlük 6 mac ve gunluk 3 hesab farklı dıyor 20 lv yapmak zor ama :/Aşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz
hilede aimbot yokki zaten açamazsınaimbot açmazsan ve fazla belli etmezsen wh yi bir şey olmayan hiledir
bende öyle yapıcam 3 farklı hesap satın alıp max 2 şer maç atıcam günde ve cs de wh ile ban yemiyorum inşallah bundada anlamazlarAşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz