knk hile kullanmak o kadar da iyi degil ama karsiya hile gelince kullanmak baya zevkli cunku sende yoksa ve karsisi hileyse bu cok kotu oluyo ve senin emeklerin bosa gidiyo o yuzden karsi da hileyse zevkli
Aşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz
Kardesim piyasadaki bütün hileleir denedim ban bile yedim bagımlılık yapıyor insan bırakamıyor her mac 2 3 kill alıyordum insanların sana oo helaal kralsın adamsın vs vs sözleri seni daha gaza getiriyor hele takıma kız felan gelince 20 30 vurunca seninle muhatap olmaları felan ama ban korkun varsa hiç başlama
Şöyle 1 2 ay içerisinde 600 güzel içerikli mesaj atarak kullanmak istediğim hiledir kendisi, 50 mesajtan nasıl 600 mesaja çıkıcam orası bilinmez. Günde 50 mesaj atsam 12 günde biter ama günde 50 mesaj atarsam kesin spamdan silerler, öyle mesajlar planlıyorum ki hem foruma katkısı olsun hem de mesaj sayım artsın
Aşırı iyi ve basic lakin benim gibi barzo bir şekilde kullandığında ban yiorsun :/ lütfen hilenin açıklamasında ki kurallara ve uyarılara harfiyen uyunuz