Uzman Üye
2-3 hesapta birden legit oynarsan uzun süre götürür hile bulunduğu an herkes ban yiyecek zatenMerhaba arkadaşlar bugün size sormak istediğim konu valorant dword hack sadece süper üyelere açık. Kullanan süper üyeler var ise nasıl işlediğini anlatabilir mi ? Ban olayı, legit oynarsak kaç gün gider, ne yapmalıyız, nasıl oynamalıyız gibi soruların cevabını yazarsa çok sevinirim. İyi Forumlar....
arkadaşın biri full rage oynayıp ban yemiyor aga çok enteresan amaLegit oynayarak Immortal olanlar da var 2. günden rage atıp ban yiyenler de var. Önemli olan hile undetected ve ban yemek tamamen sana bağlı.
Kimse o arkadaş kafasında legit olayını bitirmiş diyebilirmiyizarkadaşın biri full rage oynayıp ban yemiyor aga çok enteresan ama
evetKimse o arkadaş kafasında legit olayını bitirmiş diyebilirmiyiz
Spoof nerden buluyor bildiğim kadarı ile forumda yok ?evetyalnız ban yesede spoof yapıyor ( biz işte 3 ay bekliyoz
Forumda yok parayla satılan yerler var isim vermek yasak.Spoof nerden buluyor bildiğim kadarı ile forumda yok ?
Sanada versin madem arkadaşın spoof yöntemini sende bana ver hayrına 3a bitmiyorevetyalnız ban yesede spoof yapıyor ( biz işte 3 ay bekliyoz
Anladım parayla satılıyorsa muhtemelen uçuk fiyatları vardırForumda yok parayla satılan yerler var isim vermek yasak.
Uçuk fiyat denilebilir, dolar üzerinden satıldığı için yabancılar için çok pahalı değil ama bizler için biraz pahalı.Anladım parayla satılıyorsa muhtemelen uçuk fiyatları vardır
Dolarsa bize gelmez kanka 3 ay bekleriz napalımUçuk fiyat denilebilir, dolar üzerinden satıldığı için yabancılar için çok pahalı değil ama bizler için biraz pahalı.
3 ay beklemek hiç bir zaman mantıklı değil, p2c satıcısını övmek gibi olmasın ama bilinen 1-2 tane spoofer var zaten para biriktirip alabilirsin.Dolarsa bize gelmez kanka 3 ay bekleriz napalım
hocam arkadaşlar flash bellek vs. spoofer yapıyorlar. Kafayı yicem nasıl ya 3 ay bekliyorum ben. Laptop ve formatsız yapıyorlar. Yok mu bilen3 ay beklemek hiç bir zaman mantıklı değil, p2c satıcısını övmek gibi olmasın ama bilinen 1-2 tane spoofer var zaten para biriktirip alabilirsin.
Bios up bios down gibi şeyler yapıp format atıyolardı fixlendimi o yöntemler.3 ay beklemek hiç bir zaman mantıklı değil, p2c satıcısını övmek gibi olmasın ama bilinen 1-2 tane spoofer var zaten para biriktirip alabilirsin.
Bilen varsa yardımcı olun birbirinize forumda konu açın hatta faydalanalımhocam arkadaşlar flash bellek vs. spoofer yapıyorlar. Kafayı yicem nasıl ya 3 ay bekliyorum ben. Laptop ve formatsız yapıyorlar. Yok mu bilen
Benim bir konum var HWID bypassla ilgili ama her sistemde çalışmıyor istersen deneyebilirsin.Bilen varsa yardımcı olun birbirinize forumda konu açın hatta faydalanalım
Eyw kral adamsın.Benim bir konum var HWID bypassla ilgili ama her sistemde çalışmıyor istersen deneyebilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma-bypass-yontemi.209035/
Teşekkürler, şimdiden uyarayım her sistemde çalışmıyor.Eyw kral adamsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?