Valorant hilesini kullanıpta banlanan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
banlıyo kardeşim bi iki maç atsanda genelde hesabını banlatıyolar net kafeden girdin diyelim hwid banı felan muahabeti için ordanda ban yiyosun legit oyna felan diyen olcak kardeşim 3 maç sonra ban geliyo 2 maç at çık yarın 3 maçına tekrar gir gene yiyosun deneyimle sabit hiç vurmadım kolsuzum dedim maçta bile ban yedim
hwid ban yiyomusun

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
3 maç'da bir account değişsen ve ultra legit oynarsan ban yemeden oynaya bilirsin immo'ya çıkan vardı.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
:) kardeşim 2 farklı pc den denedim diyorum sana 1. günün sonunda banlanıyorsun hile açarsan eğer
Peki bana bunu anlatır mısın : ben spoofladım adam akıllı diyorum bak (senin bilmediğin sekilde adım kadar eminim bilmedigine) 6 gün oynadım ban yedim. Ban yememin sebebi ya spooferim ya da rage oynadigim icin. Ve ben sana diyorum ki ban yemissin eyvallah bunun sebebi spooferin veya oynayisindir bunu anlamiyorsun bir turlu. Daha dün @CauSXOXO söyledi diyorum sana ud oldugunu bak kurucu bu tanitayim tanimiyorsan. Adamlar dt hileye niye ud desin ki ? Dt oldugu zaman zaten kapatiyorlar. Örneği de var fix yemisti aylar önce 1 saat icinde kapattilar mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadasım oyunda hileydi yanlıs kişi banlanmıs afasdfsdfg belli etmedigin surece skıntı olmuyor

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evet şu anda ban atıyor detected onaylı üye için olan hile bugün yenisi geldi onaylı üye için olanı kullanmanı önermem biraz riskli gibi

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
rapor sistemine düştüğünde ban kaçınılmaz adam ben hıleyım dıye bagırıyor 1 macta ban yıyıp sıteye hıleye suç bulyor :D

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
2 hesapla oynuyorum her gün dedikleri gibi max 5 maç atıyom sonraki gün diger hesaba giriyorum knka biri yüksek elo digeri daha 20 lv ban fln yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yok kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
biraz şans meselesi ama çift hesap kullanırsan ban yeme ihtimalin düşer bir gün birini diğer gün diğerini kullanırsın reportlanırsan zaten şansın çok kalmıyor

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
beyler bu van 152 aldığımızda hwid ban yemiş oluyoruz doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...