muhtemelen ip den dolayi ban yiyor olabilirsinIlk baslarda valorant hilesinde hic ban yemiyordum kegit iynuyirum ama bu aralar girdigim her hesap ban yiyor ilk elden macin ortasinda neden oluyir bilen varmi
Daha önceden ban yedigin için kontrol edilip duruyor olabilirsinIlk baslarda valorant hilesinde hic ban yemiyordum kegit iynuyirum ama bu aralar girdigim her hesap ban yiyor ilk elden macin ortasinda neden oluyir bilen varmi
Evet direk ma'ín ortasínda yiyordirekt maçın ortasında mı yiyor
Daha ónce ban yemedimDaha önceden ban yedigin için kontrol edilip duruyor olabilirsin
Ben şimdiye kadar hiç ban yemedimIlk baslarda valorant hilesinde hic ban yemiyordum kegit iynuyirum ama bu aralar girdigim her hesap ban yiyor ilk elden macin ortasinda neden oluyir bilen varmi
Ne zamandan beri oynuyorsunBen şimdiye kadar hiç ban yemedim
Ónerdigin bi spoffer varmiHwid ban yemişsin. Spoofer kullanman gerekiyor.
is it detected now?Ilk baslarda valorant hilesinde hic ban yemiyordum kegit iynuyirum ama bu aralar girdigim her hesap ban yiyor ilk elden macin ortasinda neden oluyir bilen varmi
Cuz you are hiwd banned ???? You have Val 5 meaning hiwd ban delay keeps getting banned and you will get Val 152 and you won't be able to acces game and will have to wait 4 months or use spoofer smae for your current issueAt first, I never got a ban in the valorant cheat, I'm kegit iynuyiy, but nowadays every account I log in is getting banned, does anyone know firsthand why it happens in the middle of the match?
Hwid ban yemişsin. Sağlam spoofer kullanmadan oyuna girersen hilesis de oynasan ban yiyeceksin.Ilk baslarda valorant hilesinde hic ban yemiyordum kegit iynuyirum ama bu aralar girdigim her hesap ban yiyor ilk elden macin ortasinda neden oluyir bilen varmi