Valorant hilesini nasıl kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Valorant hilesi nasıl açılıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Forumda iki adet hile mevcut birisi dedected diğeri undedected. İkisi de sadece wallhack. Dt olani kullanman için onaylı üye olmalisin. Onaylı üye olmak için ise 50 mesajin olması lazım. Diğeri ise ultra üyelik istiyor 1500 mesaj.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle doğrulanmış üye olmanız gerekiyor

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
1500 mesaj kasman gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1500 mesaj kasman gerek.
nasıl yapılıyor ben bu siteyi yılardır kullanıyorum
Post automatically merged:

Forumda iki adet hile mevcut birisi dedected diğeri undedected. İkisi de sadece wallhack. Dt olani kullanman için onaylı üye olmalisin. Onaylı üye olmak için ise 50 mesajin olması lazım. Diğeri ise ultra üyelik istiyor 1500 mesaj.
iki hile arasındaki fark nedir peki

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
nasıl yapılıyor ben bu siteyi yılardır kullanıyorum
Post automatically merged:

iki hile arasındaki fark nedir peki
ikisi de temelinde aynı hile. rakipleri duvar arkasindan görmeni sagliyor. sadece görselde biraz farklilik var o kadar.Ama 50 mesaj gerektireni bir sürü kişi kullandigi için vanguard tarafından algılanıyor ve ban atıyor. Diğer ultra üye gerektireni ise azinlikla insan kullandığı için ban atmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ikisi de temelinde aynı hile. rakipleri duvar arkasindan görmeni sagliyor. sadece görselde biraz farklilik var o kadar.Ama 50 mesaj gerektireni bir sürü kişi kullandigi için vanguard tarafından algılanıyor ve ban atıyor. Diğer ultra üye gerektireni ise azinlikla insan kullandığı için ban atmıyor.
anladım da
bence foruma birşey yazarak olması biraz tuafıma gitti ben yıllardır kulanıyorum ve hayla üye konumundayım bu çok tuaf

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
anladım da
bence foruma birşey yazarak olması biraz tuafıma gitti ben yıllardır kulanıyorum ve hayla üye konumundayım bu çok tuaf
malesef durum bu şekilde dostum. neredeyse her forumda bunun gibi bir sistem mevcut bence mantikli da yoksa hilenin bir anlamı kalamaz herkes kullanir. ben de senin gibi 4-5 senedir foruma üyeyim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Mesaj atarak rank kazanıp erişim sağlayabilirsin, ayrıca daha az kişinin ulaşabileceği undetected ulaşım sağlamak için çok fazla (1500) yorum atman gerekiyor. Yani sürekli forumda aktif olarak mesaj atman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...