- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Oynayıpta deneyimlediğin birşey mi?Şu anda pek "banlanma" konusu bulunmamakta. Muhtemelen hala undetected(güvenli). Zaten izlemiş oldukları politika belli;
Watching(İzlenme), Vanguard(Sistem Taraması). Eğer ki 2 ila 3 saattir aktifliğinizi koruyor ve yasaklama almıyorsanız Vanguard durumunu aşmışsınız demektir. Birinci duruma yani izlenmeye yakalanmadığınız müddetçe ban yemezsiniz. Tabii bir de oto-ban olduğu iddia ediliyor, belli bir report sayısından sonra "ban" yediğiniz yönünde.
Fakat şu anlık herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. İyi forumlar.
Elbette. Aktif olarak Valorant hilesini kullanıyorum. Şu anda bi'sorun gözükmüyor dediğim gibi, eğer ki genel bir problem ortada olsa zaten forum konularında bu gibi olaylara rastlamak mümkün. Fakat şu anda da bi'sorun görünmemekte.Oynayıpta deneyimlediğin birşey mi?
@mehmet2758
Elbette. Aktif olarak Valorant hilesini kullanıyorum. Şu anda bi'sorun gözükmüyor dediğim gibi, eğer ki genel bir problem ortada olsa zaten forum konularında bu gibi olaylara rastlamak mümkün. Fakat şu anda da bi'sorun görünmemekte
Günde 4 - 5 oyun oynuyorum. Tabii hilenin konusunda da belirtildiği gibi, Watching'e ya da report spam'a düşmemek için 4 - 5 oyundan sonra hesap değiştirmeniz önerilir.Hesap değiştirerek mi oynuyorsun peki sabit bir hesapta mısın:?
Güzel anlamışsın usta fakat ben ofiste yeni alınmış sıfır anakart ile denemek istedim ve ilk oyunun ortasında ban yedim legit bir şekilde oynamama rağmen. Tam olarak neden banladığını hala anlayamadım. Aynı şekilde 4 adet pc var ofiste bunların 3'ünde farklı yöntemlerle denedim fakat 3'ü de ban yedi 1 tanesi 2 gün sonra diğeri 3 gün sonra yedi ama elbet yediŞu anda pek "banlanma" konusu bulunmamakta. Muhtemelen hala undetected(güvenli). Zaten izlemiş oldukları politika belli;
Watching(İzlenme), Vanguard(Sistem Taraması). Eğer ki 2 ila 3 saattir aktifliğinizi koruyor ve yasaklama almıyorsanız Vanguard durumunu aşmışsınız demektir. Birinci duruma yani izlenmeye yakalanmadığınız müddetçe ban yemezsiniz. Tabii bir de oto-ban olduğu iddia ediliyor, belli bir report sayısından sonra "ban" yediğiniz yönünde.
Fakat şu anlık herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. İyi forumlar.
Anlıyorum, bu da ISS'nizin black-list(karaliste)'de olduğunu gösterir. İlk yediğiniz yasaklanma da, hilenin undetected olmama ihtimali mümkün. Her hile, tamamen korunaklı değildir. Açıklıkları bulunur, hele ki herkese'açık bir hileden bahsediyorsak. Bu gibi hilelerin ilk "1" hafta içerisinde mimlenmesi en olası durumdur. Bu durum içerisinde hileyi tespit eden oyun teknik ekibi, faydalandığı açığı kapatmayabilir ve bu açığı kullananları tespit etmeye çalışabilir. Bu durumda da "Mass-Banned" durumu devreye sokulur. Apex Legends'ten beri, çoğu çevrimiçi oyun bu metodu deniyor. Gayette etkili oluyor doğrusu.Güzel anlamışsın usta fakat ben ofiste yeni alınmış sıfır anakart ile denemek istedim ve ilk oyunun ortasında ban yedim legit bir şekilde oynamama rağmen. Tam olarak neden banladığını hala anlayamadım. Aynı şekilde 4 adet pc var ofiste bunların 3'ünde farklı yöntemlerle denedim fakat 3'ü de ban yedi 1 tanesi 2 gün sonra diğeri 3 gün sonra yedi ama elbet yedi
Doğru diyorsun usta fakat oyunumuza gelen bazı elemanlar çatır çatır hile kullandığını bağırıyor. 1 lw hesap fakat ne kadar raporlasakta ban yemiyorlar değişik bir durum.Anlıyorum, bu da ISS'nizin black-list(karaliste)'de olduğunu gösterir. İlk yediğiniz yasaklanma da, hilenin undetected olmama ihtimali mümkün. Her hile, tamamen korunaklı değildir. Açıklıkları bulunur, hele ki herkese'açık bir hileden bahsediyorsak. Bu gibi hilelerin ilk "1" hafta içerisinde mimlenmesi en olası durumdur. Bu durum içerisinde hileyi tespit eden oyun teknik ekibi, faydalandığı açığı kapatmayabilir ve bu açığı kullananları tespit etmeye çalışabilir. Bu durumda da "Mass-Banned" durumu devreye sokulur. Apex Legends'ten beri, çoğu çevrimiçi oyun bu metodu deniyor. Gayette etkili oluyor doğrusu.
Eninde sonunda yasaklanacaklardır. Dediğim gibi, Riot'un bu konuda af politikası bulunmamakta. Hatta daha sert önlemler almaya devam ediyorlar, hatta HWID yasağı gibi durumları bile Valorant sayesinde öğrenmiş bulunduk.Doğru diyorsun usta fakat oyunumuza gelen bazı elemanlar çatır çatır hile kullandığını bağırıyor. 1 lw hesap fakat ne kadar raporlasakta ban yemiyorlar değişik bir durum.
Dostum hali hazırda paralı bir hile kullanıyorum yasak olduğu için isim vermiyorum. İçinde spooferla birlikte fakat sadece aim için çalışmakta 6-7 aydır banlanmıyorum immo son maçlarım onun için açtım fakat kullanmamaya karar verdim şuanEninde sonunda yasaklanacaklardır. Dediğim gibi, Riot'un bu konuda af politikası bulunmamakta. Hatta daha sert önlemler almaya devam ediyorlar, hatta HWID yasağı gibi durumları bile Valorant sayesinde öğrenmiş bulunduk.
Hile benim için temelde bir "zevk" meselesidir. Ben rekabet etmek adına kullanmıyorum. Rekabet adına kullanılmasını da doğru bulmuyorum. Neticede bir derece, bir beceri gerektiren konudur bu durum. En mantıklısı kullanmamaktır. Bazıları yeteneksiz olup, yetenekli oyuncuları alt etmek maksadıyla kullanıyor.Dostum hali hazırda paralı bir hile kullanıyorum yasak olduğu için isim vermiyorum. İçinde spooferla birlikte fakat sadece aim için çalışmakta 6-7 aydır banlanmıyorum immo son maçlarım onun için açtım fakat kullanmamaya karar verdim şuan
riotun bu saydıkalrından daha fazla ban yöntemi varGünde 4 - 5 oyun oynuyorum. Tabii hilenin konusunda da belirtildiği gibi, Watching'e ya da report spam'a düşmemek için 4 - 5 oyundan sonra hesap değiştirmeniz önerilir.
Bunun sebebi modemin banlı olması. Benim de başıma geldi.Güzel anlamışsın usta fakat ben ofiste yeni alınmış sıfır anakart ile denemek istedim ve ilk oyunun ortasında ban yedim legit bir şekilde oynamama rağmen. Tam olarak neden banladığını hala anlayamadım. Aynı şekilde 4 adet pc var ofiste bunların 3'ünde farklı yöntemlerle denedim fakat 3'ü de ban yedi 1 tanesi 2 gün sonra diğeri 3 gün sonra yedi ama elbet yedi
Karşıma sağlam Wallace hackli adamlar geldi takımımdan biri rep attı 1 el sonra çocuk perma ban yedi sağlam koruma var ama yine yapılırAslında bir nevi soru tarzı bir şey olacak. Arkadaşlar, son güncellemeden beri hileyle oyuna girmiyorum. Şu an banlanma durumu nedir? Sizler kaç maçta banlanıyorsunuz? Ha şunu da söyleyeyim, biliyorum. Elbet banlanacağım, bunu ısrarla yorum yazmak için yazmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?