Valorant hilesinin ban riski var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu hilenin perma banlatma olasılığı nedir? Merak ediyorum da çünkü karşıma hileler gelmeye başladı, bir oyunda hile gördüğüm zaman anında hile açma gibi pis bir huyum var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu hile demişsin de hilenin ismini söylememişsin bilmediğimiz bir hilenin ban riskini de bilemeyiz açıkcası..

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sitedeki Valorant hilesinden bahsediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim bildiğim %60 fln çoğu hiledeki gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten ban yediğinde hesap banı yiyorsun+ hwid. Perma oyundan diyorsan bence 3-4 kez banlanirsan hileden dolayı o zaman atabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bu hilenin perma banlatma olasılığı nedir? Merak ediyorum da çünkü karşıma hileler gelmeye başladı, bir oyunda hile gördüğüm zaman anında hile açma gibi pis bir huyum var.
ben mesela valo ya girdim çıktım sonra btf1 oynadım hileli sonra valo açtım tekrar ban yemişim buyuk ıhtımalle btf1 hileyi gördü banlandım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Spoofer ınız varsa sıkıntı yok ta valorant perma atıyor maalesef sanırım 3 ay sürüyordu ilk ceza

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sitedeki hile ud fakat loaderda bir flag söz konusu oldu ve loaderı indirip vanguard açıkken başka oyunda hile açıp ban yiyenler oldu . Bense valo updatelerini takip ediyoor ve update öncesi bilgisayarımı 3.parti yazılımlardan temizliyorum . Zaten hile güncellemeye alınıyor ve bir sorun varsa bildiriliyor . Bense bu süre zarfında kullanmıyorum ve ban yemedim . Anlatmak istediğim hile ne kadar güvenli ve tespit edilmemiş olursa olsun en başta yazılımsal alman gereken önlemler var ve belli etmeden oynamalısın . Yani senin karşına gelen hile kullananlar gibi belli edersen ve senin gibi biri anlayıp report ederse bir süre sonra incelenmeye girersin ve ban yersin . Dünyanın en iyi hilesini kullansanda bu böyle

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Her hilenin ban riski vardır, kullanırken bunu göz önüne alarak kullanmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...