kapanmadığını biliyorum fakat senin de bildiğin gibi yaklaşık 4 gündür "kapalı" durumda sitede bu olaya açıklık gelmesi adına bu yorumu yaptımValorant hilesi kapanmadı zaten muhtemelen halen üzerinde çalışıyordur. Yinede güzel yorumun için teşekkürler.
aslında hilenin son yorumlarına bakarsan anlarsın son yorumlardan sonra kapalı moda alındı hile bunun sebebi de hileyi açıp 50-60 vuran insanlar rapor yiyip banlandığı için oluyor buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki forum olarak bu tamamen hileyi kötü kullanma aşamasında olan bişeyvaloya yeni güncelleme geldiği için hileyi de güncellemeye almışlardır tedbir olarak bir kaç haftaya gelir
umarım tekrar açılır yaÖncelikler Merhaba uzun süredir buradayım ve 2 aya yakındır Valorant Dword'u kullanıyorum kendi başıma İmmortal 3 500RR'a kadar kastım
ve Valorant hilesinin kapanması hakkında yetkililere söylemek istediklerim var umarım bu konu dikkate alınır. Valorant hilesinde sitede kapanana kadar hiç bir sorun yoktu
her gün oynuyordum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım "ban yedim" diyen arkadaşlar için de söylemek isterim ki hileyi oyun boyunca minik bir yerde bile belli etseniz banlanırsınız
ben hiç bir oyunumda bellli etmedim immortal eloda 42 vurduğum maçta bile kimse bana hile demedi yetkililere diyeceğim o ki hilenin hala undetected olduğunu belirtmek isterim
detected olan bir durum yok bir an önce Dword'u tekrar aramızda görmek istiyoruz forum kullanıcıları olarak, illa ki test etmeniz gereken durumlar vardır ama bunun da etkilediğini düşünüyorum sizi
hile bana göre kesinlikle undetected forumdan bir kaç arkadaşla da görüştüm kimsede şikayet yoktu. Aşağıda da kariyerimin kanıtını sunayım sizlere umarım dikkate alınır dediğim gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 74595
MH bizi bu konuda bir şekilde yanlız bırakmaz diye düşünüyorum zatenumarım tekrar açılır ya
sana birşey danışabilirmiyim ?MH bizi bu konuda bir şekilde yanlız bırakmaz diye düşünüyorum zaten
tabii, sorabilirsinsana birşey danışabilirmiyim ?
farklı hile veya forum ismi vermek yasak öncelikle bunu belirteyim ve dediğin konunun tek çözümü spoofer gibi duruyor eğer yine olmuyorsa anakartını değiştirmek gerekebilir iyi forumlar dilerim.biraz yorgunum yazamamışım kusura bakma :/
evet bu yüzden diğer üyeler bunu yapmadığı için zaten mağdur duruma düşen legit oyuncular oluyorBende kullanıyordum eskiden belli edersen dediğin gibi ban atıyor ama belli etmezsen kullanabiliyorsun
Onaylı üye permi ile nasıl kullanıyorsun dostumBende kullanıyordum eskiden belli edersen dediğin gibi ban atıyor ama belli etmezsen kullanabiliyorsun
uyumlu ram bulman gerekiyor maalesef bu konuda yapılacak bir şey yok gibi görünüyor :/elimde anakart var ama işlemci ve ramlar uymuyor böyle bir problemim var ..
Kesinlikle! Legit oyuncuları rahatsız eden durum bu zaten görmemiş gibi davranan insanlar...Dediğin gibi bazıları hileyi fütursuzca kullanıyor banlanıp hileye suç atıyor ud hile dc muamelesi görüp kapanıyor.
aslında hilenin son yorumlarına bakarsan anlarsın son yorumlardan sonra kapalı moda alındı hile bunun sebebi de hileyi açıp 50-60 vuran insanlar rapor yiyip banlandığı için oluyor buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki forum olarak bu tamamen hileyi kötü kullanma aşamasında olan bişey
ben 508RR'ım peki ben niye banlanmadım bu süreçte ya da forumdaki konuştuğum kişiler neden banlanmadı benim sorduğum soru bu yönde ben sizin ban yiyişinizi şuna bağlıyorum; uzun süredir bir hesapta elo kasmışsınız ve raporlamalar birikmiş en sonunda yapay zekanın gözüne çarpıp ban yemişsiniz ( diye düşünüyorum ) bu yazığım şey de yanlış anlaşılmasın suçlama amaçlı söylemiyorum yalnızca düşüncem bu yöndeDostum sana başımdan geçenleri anlatıyım 1 hafta önce immo 3 800.lüğe kadar kasmıştım hileyle ve aylardır ban yemedim işte 1 hafta önce oyuna 2 gün ara vermiştim o aradan önce deli gibi oynuyordum. 2 Gün sonra bi el atıp çıkıyım dedim girdim işte ve aynı maç içinde ban yedim xD Ve ben ban yediğim vakitlerden sonra millet birer birer ban yedim vs. yazmaya başladı yasaklanan kişi sayısı son zamanlarda çok fazla belli etmekle falan alakası yok tabiki belli edip fazla report yersen ban yersin fakat son zamanlarda hile detected.
ben 508RR'ım peki ben niye banlanmadım bu süreçte ya da forumdaki konuştuğum kişiler neden banlanmadı benim sorduğum soru bu yönde ben sizin ban yiyişinizi şuna bağlıyorum; uzun süredir bir hesapta elo kasmışsınız ve raporlamalar birikmiş en sonunda yapay zekanın gözüne çarpıp ban yemişsiniz ( diye düşünüyorum ) bu yazığım şey de yanlış anlaşılmasın suçlama amaçlı söylemiyorum yalnızca düşüncem bu yönde
her gün en az 4 maç atıyordum bi problem yaşamadımHile kullanıma kapatılmadan 1 2 gün önce oynadın mı peki çünkü o aralıkta maç atanlar etkilendi genelde ben de dt olduğuna pek inanmak istemiyorum ama günlerden sonra attıgım ilk mactan ban yemem tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?