MerhabalarSelam dostlar foruma yaklaşık iki yıldır üyeyim ve neredeyse üye olduğum günden beri lol scripti kullanıyorum (son 1 yıl dışında) ve bundan dolayı şimdiye kadar hiç valoranttan ban yemedim . Üniversite sınavından dolayı pcyi toplamıştım. Bugün tekrar valoranta başlama kararı aldım yeni bi hesap açtım her şey sıkıntısız giderken ilk maçımda direkt ban yedim. Pc de valorant hilesine dair hiçbir şey bulunmamakta sadece orijinal toir scriptin dosyaları ve lpreborn var. Sizce vanguard bunlardan dolayı ban atmış olabilir mi ?
BAN YEME ANI
sağlık olsun daha önce sıkıntı çıkarmadığına güvenmiştim napalım 3. banım oldu bu alıştım artıkMerhabalar
Üzülerek belirtmek isterim ki kendi cevabını vermişsin. LPRB ve Toir dosyalarını vanguard görüp hile olduğu için direk ban atıyor. Kendim de bu duruma kurban gittim malesef. Gecmiş olsun.
evet. kac yıllık hile nede olsa riot coktan vanguard blacklistine eklemiştir..Selam dostlar foruma yaklaşık iki yıldır üyeyim ve neredeyse üye olduğum günden beri lol scripti kullanıyorum (son 1 yıl dışında) ve bundan dolayı şimdiye kadar hiç valoranttan ban yemedim . Üniversite sınavından dolayı pcyi toplamıştım. Bugün tekrar valoranta başlama kararı aldım yeni bi hesap açtım her şey sıkıntısız giderken ilk maçımda direkt ban yedim. Pc de valorant hilesine dair hiçbir şey bulunmamakta sadece orijinal toir scriptin dosyaları ve lpreborn var. Sizce vanguard bunlardan dolayı ban atmış olabilir mi ?
BAN YEME ANI
Maalesef çıkarımların doğru. Videodaki tepkinde bunu güzel bir anı olarak kalmasını sağladıSelam dostlar foruma yaklaşık iki yıldır üyeyim ve neredeyse üye olduğum günden beri lol scripti kullanıyorum (son 1 yıl dışında) ve bundan dolayı şimdiye kadar hiç valoranttan ban yemedim . Üniversite sınavından dolayı pcyi toplamıştım. Bugün tekrar valoranta başlama kararı aldım yeni bi hesap açtım her şey sıkıntısız giderken ilk maçımda direkt ban yedim. Pc de valorant hilesine dair hiçbir şey bulunmamakta sadece orijinal toir scriptin dosyaları ve lpreborn var. Sizce vanguard bunlardan dolayı ban atmış olabilir mi ?
BAN YEME ANI
ahahahah beni de o patlatıyor arkadaşın gülüşüsondaki gülüşvanguard büyük ihtimalle hocam
aynı olayı yaşadım tam böyle rakibe hile diyordum ban yedim lol scden kaynaklı broSelam dostlar foruma yaklaşık iki yıldır üyeyim ve neredeyse üye olduğum günden beri lol scripti kullanıyorum (son 1 yıl dışında) ve bundan dolayı şimdiye kadar hiç valoranttan ban yemedim . Üniversite sınavından dolayı pcyi toplamıştım. Bugün tekrar valoranta başlama kararı aldım yeni bi hesap açtım her şey sıkıntısız giderken ilk maçımda direkt ban yedim. Pc de valorant hilesine dair hiçbir şey bulunmamakta sadece orijinal toir scriptin dosyaları ve lpreborn var. Sizce vanguard bunlardan dolayı ban atmış olabilir mi ?
BAN YEME ANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?