Dostlar yeni hesap açtım sadece death match atmış bulunmaktayım tek başıma oynamakta istemiyorum benimle rank kasacak arkadaşlar varsa buyursun İD: Procureur #1881 Rank yok
Moderatörün son düzenlenenleri:
hocam elmas elo uygunmudur? istek attım bu aradaDostlar yeni hesap açtım sadece death match atmış bulunmaktayım tek başıma oynamakta istemiyorum benimle rank kasacak arkadaşlar varsa buyursun İD: Procureur #1881
hocam isdek atım kabul edersen oynarız elo farketmez banaDostlar yeni hesap açtım sadece death match atmış bulunmaktayım tek başıma oynamakta istemiyorum benimle rank kasacak arkadaşlar varsa buyursun İD: Procureur #1881
bro hesap yeni maalesef ben o eloda ranktan dolayı oynayamam üzgünümhocam elmas elo uygunmudur? istek attım bu arada
sorun yok hocam unrankda atarız istersenbro hesap yeni maalesef ben o eloda ranktan dolayı oynayamam üzgünüm
rank neDostlar yeni hesap açtım sadece death match atmış bulunmaktayım tek başıma oynamakta istemiyorum benimle rank kasacak arkadaşlar varsa buyursun İD: Procureur #1881
haklı eskiden duom vardı ben dia 2 ydim o silver 3 2imizi değil tüm takımı ben taşıyordum çok bir işe yaramıyor ancak 1-2 maçlığına arkadşınla girersin oda derecesizkanka suan 2 hesabim var biri yucelik 3 digeri immortal 2 duo girmek kadar sacma bisey gormedim ben bu benim kararim gelisimini hep sinirliyor ya tasimak zorunda kaliyosun yada tasitmak benim fikrim sifirdan bi hesap actiysan poligonda ve dmde bolca vakit gecir ve kendi basina rank kas ve sens ayarlarini surekli degistirme kas hafizasi denilen bisey var bu gun kotu oynadığını icin dpi veya sensini degistirme elin alisacaktir bir sure sonra
rankın ne knkDostlar yeni hesap açtım sadece death match atmış bulunmaktayım tek başıma oynamakta istemiyorum benimle rank kasacak arkadaşlar varsa buyursun İD: Procureur #1881
olur bro sıkıntı yoksorun yok hocam unrankda atarız istersen
hesap yeni bro rank daha hiç atmadım maalesefrankın ne knk