Valorant hileyle kasılan hesaplar nasıl satılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
YouTube'da birkaç yoruma ve videoya denk geldim. Bazıları Valorant'ta hile ile oynadıkları hesapları 1 günde Immortala kasıp 1200-1300 liraya satıyormuş. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan veya yapan var mı? Hangi hile ile yapılmalı ve hangi siteden satılıyor bu tür hesaplar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam bu tür kişiler hesapları öyle bedava hilelerle 5-10 dolarlık hilelerle yapmıyolar 40 50 dolardan başlayan sağlam hileler oluyor onlarla kasıyorlar dersen ki 10 dolarlık hile ile 50 dolarlık hile arasında ne fark var ikiside adamı göstermiyor mu? evet gösteriyor ancak 50 dolarlık hile daha güvenilir oluyor normalden daha geç sürede ban yiyorsun ( çoğunlukla hile uzun süre ud kalıyor ) onlarla kasılıyor. sana bizzat hile ismi veremem çünkü pek alakam yok ama bunuda es geçmemek gerekir diye söylemek istedim :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ban durumu farklı hocam ama yapmak ıstersen yapabılırsın

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam bu tür kişiler hesapları öyle bedava hilelerle 5-10 dolarlık hilelerle yapmıyolar 40 50 dolardan başlayan sağlam hileler oluyor onlarla kasıyorlar dersen ki 10 dolarlık hile ile 50 dolarlık hile arasında ne fark var ikiside adamı göstermiyor mu? evet gösteriyor ancak 50 dolarlık hile daha güvenilir oluyor normalden daha geç sürede ban yiyorsun ( çoğunlukla hile uzun süre ud kalıyor ) onlarla kasılıyor. sana bizzat hile ismi veremem çünkü pek alakam yok ama bunuda es geçmemek gerekir diye söylemek istedim :)
Hocama katılıyorum ki piyasada bazı söylentiler var . Bazı hileler valorant ile anlaşma yapıyor ve valorant bu hilelere ban atmıyor. Bu sayede rahatlıkla hesap kasılıp satılıyor. Ama bunu el emeğiyle yapan insanlar da var , bu kişilerin de hakkını yememek lazım. Hile ile yapacaksanız insanların size güvenip hesaplarını emanet etmelirini göze almalısınız. Değerli hesaplar size emanet edildiğinde bir hile yüzünden ban yemesi başınızı ağrıtabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Riske girmeyi seviyorsanız deneyebilirsiniz :)

Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşım yapıyor bayada iyi kazanıyor banda yemedi parasını verdi hilenin

Ramiz Dayı
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başkasına ban yiyecek bi hesap vermek doğru olmaz kendimiz kullanalım ama satmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...