Valorant HS taktikleriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tamam bir hile forumunda olabilir ama gercek aiminizi konusturmak istediginiz zaman neler yapiyorsunuz? Ben cok uzun zamandir ugras veriyorum ama hs bir turlu basaramiyorum ya body ya omuz bolgesine gidiyor vuruslarim gercekten cross u hs hizasinda tutabilmeyi nasil basariyorsunuz?

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Youtubeden profların, iyi oyuncuların yaptığı aim traininglere bak. 15-30 dakika ısınmadan sonra 2 3 el ölüm kalım maçı patlat. İlk 10 kill sheriff full hs çalış. Sonrasında Guardian, Phantom ve Vandal silahlarına geç. Genellikle hs vurmaya çalış ve pusmadan oyna. Bir yere oturup aim koyma. Birinci olmak zorunda değilsin. İlk başta belki 25 killeri geçemezsin ama 2 hafta bunu yapsan ciddi perfonmans artışı görürsün, rankına da etki eder.
(Alıştırmayı nasıl yapacağını buradan anlatmam zor olur o yüzden seni youtubeye yönlendirdim)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
monitöre yakın oyna ve tek tek sık geniş ekranda işe yarıyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
elini iyi kavrayan bir mouse tercihi de önemli, düşük sensivity de kullanmalisin. ara sıra da aim lab, deathmatch at. zamanla oturur illaha.

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
combatrynin valorant bir radyant nasıl düşünür serisini izle bence baya yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk istersen hellian ın 7 günde aim canavarı olun videosunu izle güzel aim çalışırsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Combatin ve hellianin videolarini ve yayinlarini surekli takip ediyorum ayrica profesyonel oyunculari ve profeeyonel maclari da surekli izliyorum 1000 liralik logitech mouse aldim. Rawaccell de angelsnapping ayari yaptim sensimi de gayet iyi oturttugumu dusunuyorum poligonda 25-30 arasi vuruyorum. girip sheriff ve guardian oynuyorum ama maçlara girdigim zaman yine body ve omuz bolgesi vuruyorum surekli. Crosshair x programi kurup crossu biraz asagi cektim ki normalden biraz daha yukari kaldirmis olayim ama yine de body atiyorum cildiracagim. Strafe calisiyorum adad kombinasyonu ile ates etmeye calisiyorum ama sanirim karsimdaki insanlar ya gercekten cok iyi yada mh kullanicisi arkadaslarimiz :)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hellianın aim geliştirme antrenmanını çalış kesinlikle işe yarıyor 1 ayda gold elodan yüceye çıkarmıştı beni

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka o videolar cok iyi hepsini yaptim uyguladim. Hatta miyagi de calistim asil en guzel olani o ama dedigim givi hala cozemedigim bi durum var, ya da kolum yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
günde fazla fazla ölüm maçı atıyorum ve aimlab çalışıyorum ve youtubeden e sporcuların hellianın aim traininglerini izleyip yapyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk istersen hellian 7 günde aim canavarı olun videosunu izle faydalı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hellianın videosunu izledim gümüsten diaya cıktım baya etkili

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu cevap bana hic inandirici gelmedi :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka önceden yaptığım aim alıştırması vardı.
poligona girip arkadaki parkuru tamamla sonra botları aç A/D basa basa aimini robotların kafasında tutmaya çalış sonra bunu geçişli bi şekilde yap
sonra teker teker adam vur 5 adam vurduktan sonra 1 botu vurduğun gibi başka bota kitlenip onu vurmaya çalış sonrada 1 el zor botlarda alıştırma bomba imha modunda zor modda 2 tur oyn sonra bomba kurmayıda aynı şekil yap böyle benim bilidği kadarıyla
extra 1 el derecesiz oynarsın yada 2 el tam gaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Guzel bir antrenman rutini isindirir tesekkurler.

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Öyle çalışayım hemen robot aim olayım diye bir şey yok ki hocam zamanla olucak şey poligon kasın deathmac atın aimlab girin zamanla zaten farkedersiniz değişiklikleri.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
en önemlisi fare hassasiyeti knk ben genelde boğaza nişan almaya çalışıyorum 600 dpi hassasiyetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...