Yazılımın geliştiricisinden çekirdek yalıtım modülünü bypasslamasını istemeniz gerekiyor bu durumda.çekirdek yalıtım kapalı olması lazım güncel hile kullandığım için diğer türlü hile açılmıyor
işte onu nasıl yapacağımı bilmiyorum çekirdek yalıtımının kapalı olması gerekiyor bana nasıl yapacağımı detaylı anlatabilir misin ?Sanallaştırmayı aktif edip, peşinden çekirdek yalıtımını kapatman gerekiyor. Çekirdek yalıtımını kapatmadan çözemezsin.
Anakart modelin ne?işte onu nasıl yapacağımı bilmiyorum çekirdek yalıtımının kapalı olması gerekiyor bana nasıl yapacağımı detaylı anlatabilir misin ?
b450m-a pro max ankartAnakart modelin ne?
Vereceğim adımları dikkatli uygulaman gerekiyor.b450m-a pro max ankart
çekirdek yalıtım kapalı olması lazım güncel hile kullandığım için diğer türlü hile açılmıyorVereceğim adımları dikkatli uygulaman gerekiyor.
Öncelikle bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyor. Daha sonra UEFI modda BIOSU açman gerekiyor(F2 Tuşu). Açtıktan sonra EzMode dediğimiz gelişmiş moda geçmen gerekiyor. (Bunun tuşu genelde F7 oluyor.)
Advanced sekmesine gelip, CPU Configuration seçeneğine tıkla.
SVM Mode seçeneğine tıklayıp enable yap ve kaydedip çık.
Çekirdek yalıtımını aktif etmek için de Windowsu aç ardından başlat menüsüne sağ tıklayıp ayarlara gir.
Güncelleştirme>Güvenlik>Windows güvenliği>Cihaz güvenliğine tıkla.
Cihaz yalıtımı ayrıntılarını aç.
Bellek bütünlüğü anahtarı diye bir seçenek olacak onu açık olarak işaretle bu kadar.
Yazılımın geliştiricisinden çekirdek yalıtım modülünü bypasslamasını istemeniz gerekiyor bu durumda.çekirdek yalıtım kapalı olması lazım güncel hile kullandığım için diğer türlü hile açılmıyor