hwid ban yüzünden garanti kapsamında olacağını sanmıyorum, spoofer satın alman gerek
Öncelikle Bunun Hiçbir Alakası Yok Herifler Müneccim Değil Bunu Aslaha Bilemezler.
kanka valorant için diyorum ben
Merhaba,
HWID Donanımsal Olarak Anakart'ın Bizzat Kendisinde Mevcuttur Peki Bu HWID Dedikleri Şey Neydir? Nerede Bulunur? Nasıl Çözüm Yapabilirim? Hangi Yollara Başvurmalıyım? Ürün Değiştirme Politikası Nasıldır? Bunları Sana İleteceğim.
HWID Nedir?
HWID Bilgisayar Anakart'ında Bir Öneme Sahiptir. Cihaz Kimlik Numarası Olan HWID'inin Programlarda Ve Makina Uzuvlarının Haberleşmesinde İşlemciye PCI Desteği Sunan Yardımcı PCI Görevi Görmektedir. Ancak Bu Sadece Haberleşme Sistemi İçin Geçerlidir.
Nerede Bulunur ?
HWID Bilgisayarın I/O Yani Sistem Entegresinde Yazılım Kodu Olarak Bulunur.
Nasıl Çözüm Yapabilirim ?
1 Yıl Önce Kendi Bilgisayarım Donanım Banı Yediğinden Dükkanımda Sistem Entegresini Söküp Cihazımda Okutup Yazılımını Dışarı Çıkardım Ve ME Inject İle HxD Programlarıyla HWID Adresimi Bulup Yerini Tespit Edip Sildim. Ve Denedim. Sonuç Başarılı Ancak Artık İşlemcinin Bir Uzvunu Kesmiştim Bende Yerine Random HWID Yazdım Ve Bu Cidden İşe Yaramıştı. HWID Kalıcı Şekilde Silmiş Olsaydım Vanguard Bir Daha Aslaha Cihazıma Ban Atamayacaktı Biliyordum Ama İşlemci Performansı İçin Yerine Birşey Koymalıydım.
Sonuç Başarılı.
Siyah Çemberdeki Yer I/O (Sistem Entegresi) Bir Notebook Anakartı Üstünde Ne Olduğu Bilindiği İçin Görsel Olarak Attım Aynısı Masaüstü Anakartlardada Mevcut.
Hangi Yollara Başvurmalıyım ?
Spoofer Kullanmak Mantıklı Bir Seçenek Olabilir Ancak Varolan Türk Ve Yurt Dışı Kaynakları Bunu Dolar Bazında Piyasada Satışa Sunuyor. Maddi İmkanın Varsa Zaten Ufak Çaplı Bir Araştırmada Piyasadaki En İyi Spooferlardan Biri Karşına Çıkacak. Ancak Bunlar Hiçde Ucuz Ücretlere Tabii Değil Dolar Olsa Bile.
Ürün Değiştirme Politikası Nasıldır ?
Anakart'ını İade Edebilmen İçin Bir Bahaneden Daha Fazlasına İhtiyacın Var Çünkü Mevcut Olarak Bildirdiğin Problemler Üzerine Fabrikada Teknisyenler Tarafından Kontrol Edilmekte Ve Yapabileceğin Bir İşlem Yok Anakartı Bozabilirsin Ama Kendi Kendine Bozulduğunu Lanse Edip Kanıtlaman Zor Olacaktır.
Yani Sonuç Olarak Bana Fikir Ver Diyecek Olursan. Maddi Durumun Var İse Git 200-500 Dolar Arası Spoofer Al. Yoksa Zaruri 4 Ay Boyunca Beklemek Zorundasın. Zaman Hızlı Akıyor Bence Bekle Paran Yoksa...