Uzman Üye
Hocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
kalıcı uzaklaştırıldınız diyor1-2 gün içerisinde geri dönüş yaparlar ama HWID banını kaldırmazlar, sadece ne zaman banın açılacak onu söylerler.
Bazen 24 saat bazen de 2 günü bulabilir bilete cevap verseler de hawid banin kaldirmazlar 3 ay ban yemişsin artık beklemek veya spoofer kullanmak gerekir. Geçmiş olsun.Hocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
E tamam dediği gibi, 3. parti yazılımdan ban yediysen ne zaman açılacağını söylerler.kalıcı uzaklaştırıldınız diyor
Kalıcı uzaklaştırıldınız diyor kaldırmicaz banını diyorBirkaç gün içerisinde geri dönüş sağlarlar merak etme bildirim geliyor zaten mailine cevap geldi diye
Kalıcı değil 3 ya da 4 ay duruma göre, ya beklemen lazım ya da spoofer kullanman gerekiyor.Kalıcı uzaklaştırıldınız diyor kaldırmicaz banını diyor
3. parti yazılımdan dolayı ban yediğin için kaldırmazlar tabii ki gayet normal o hesabın banını açtıramazsın ama hwid banın 4 ayda kalkıyorKalıcı uzaklaştırıldınız diyor kaldırmicaz banını diyor
fakat bu link'de kaldırabiliceğimizi söylüyorlar https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-nasil-kaldirilir.230579/3. parti yazılımdan dolayı ban yediğin için kaldırmazlar tabii ki gayet normal o hesabın banını açtıramazsın ama hwid banın 4 ayda kalkıyor
Valorant ban yediğin zaman hesabın sınırsız banlanıyor ve 3 ay boyunca başka hesaplarla oyun atamıyorsun, onlarda ban yiyor.Hocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
2-3 güne dönerler.Hocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
1 haftadaHocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar
benimkini kaldırdılar bu arada1-2 gün içerisinde geri dönüş yaparlar ama HWID banını kaldırmazlar, sadece ne zaman banın açılacak onu söylerler.
Hiç sanmam dostum, eğer haksız bir durum olmadı ise ne dersen de kaldırmazlar.benimkini kaldırdılar bu arada
hile kullanmıştım, ama kullanmadım dedim kaldırdılar vallaHiç sanmam dostum, eğer haksız bir durum olmadı ise ne dersen de kaldırmazlar.