ya oğlum sövücem yeme beni ban öyle c diskinden kaldırmakla d diskine kurmakla falan kalkmıyor beta zamanı ya da çıktıktan ilk 2-3 ay sonra olsa belki ama şu an riot onu da ayıkıyor sen direkt hile satın almışsın onun spooferi sayesinde girmeye başlamışsın kendini akıllı zanneden arkadaş yeme bizi hakaret etmek istemiyorum ama insanları saf yerine koyma lütfen ya da sen de daha farkına varamamışsın olayın şöyle açıklıyorum
Hwid ban yediğinde 3 ay süren var 3 ay boyunca giremiyorsun sonrasında kendiliğinden açılıyor bilgisayarda hile programına rastlarsa ya da herhangi bir virüs bile olsa vanguard'a takıldıktan sonra geçmiş olsun çünkü yine ban yiyorsun daha önce hileden yediğin için bundan sonra herhangi bir virüs bile ban sebebi oluyor şimdi yediğin banı anlattığıma göre arkadaşım gelelim nasıl oyuna girdiğine , sen c'den silip d'e yükleyerek banını falan kaldıramazsın anlattığım üzere o yöntem 6-7 ay önce fixlendi en azından 6-7 ay önce. Dolayısıyla sen DİREKT HİLE SATIN ALMIŞSIN kankacım üstünü çizerek yazdım net anlaşılsın diye,ve bu hilenin spooferi sayesinde oyuna girmeyi başarmışsın (senin kişisel çabanla banı kaldırman ya da ) riotun banı açması söz konusu dahi değil. hileyi rage modda kullanırsan %100 ban yiyorsun zaten ve şu notu da düşmem lazım en önemlisi
Hwid spoofer'lı hilelerde her hileyi kullanacağında bilgisayarı reslemen ve spooferi tekrar çalıştırman lazım yani soruyor ya spooferlayalım mı diye orada evet demen gerekiyor oyuna bir kere girip çıksan bile yoksa yine ceza yiyorsun senin orjinal adresin gidiyor bizzat deneme yanılma yöntemleriyle test ettim bu ban yeme , kaldırma olaylarını hilelerdeki hwidde tek seferlik hileyi açmadan kullanıyorsun sonra gidiyor lisansın bitince kullanma diye neyse umarım iyi bir özet geçmişimdir kısacası sen hali hazırda banlıyken satın aldığın hilenin spooferi sayesinde giriş yapabilmişsin ancak şunu bilmiyordun sanırım : Hile'nin lisansı bitince spooferi'da kullanamazsın ve tekrar cihazın eski banlı haline döner.