Valorant HWID Ban hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
diğer ve yeni hesaplarında yerse geçmiş olsun hwid

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar hwid ban hala gelmedi gelme ihtimali var mıdır bundan sonra hilesiz oynasam bile

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
güvenli tarafta olmak için cari hesabınızı kullanmaya devam etmeden önce bir log cleaner kullanın.

Üye
3 HİZMET YILI
Son durum ne spoofer mı kullandın yoksa önemsemeyip devam mı ettin ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bugün Valorant’ta yan hesapta ban yedim sonra başka bir hesaba bakim dedim onda banlanmadım hatta ranked girdim. Yan hesapta yediğim banda hwid olmama ihtimali var mı ya da 2-3 güne hwid yer miyim bilgisi olan var mı
Post automatically merged:

Valorantta hwid banı hemen ban yediğin an mı atıyor yoksa herhangi bir zamanda atabilir mi?
Hwid ban yediysen yan hesaptan girince 1. elde veya 2. elde ban yersin bende öyle oluyordu 3 ay beklemiştim sağlam spoofer bulman lazım güzel spooferlar var fazla kişi alıp memnun olduysa sende al

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her hile kullandıgında hwid yiceksin diye hişey yok ama 2-3 hesaptan donra hwid yiyebilirsin şuan için hwid ban yememiş olabilirisn

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Birkaç gün bekledikten sonra yeni hesap oluşturduysan ve oynadıysan 1-2 gün içinde ban yemediyse , temizsin devam et
Fakat sürekli her açtığın hesap yasaklanıyorsa : HWID , Geçmiş olsun bundan kurtulmak basit aslında biraz kafa yorsan çözersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben hwıd banı yemiştim direk sizde nasıl hesap banı yiyosunuz ya

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynısını bende yedim eğer başka hesaptan giriş yapabiliyorsan hwid ban yememişsin demektir hile kullanmadığın sürece ne hwid ban yersin nede normal ban sorun yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bugün Valorant’ta yan hesapta ban yedim sonra başka bir hesaba bakim dedim onda banlanmadım hatta ranked girdim. Yan hesapta yediğim banda hwid olmama ihtimali var mı ya da 2-3 güne hwid yer miyim bilgisi olan var mı
Post automatically merged:

Valorantta hwid banı hemen ban yediğin an mı atıyor yoksa herhangi bir zamanda atabilir mi?
ban yiyince hemen hwid atiyor atmadiysa delay ban yemissin demektir her actigin hesaptan ban yersin hile kullanmazsan bile

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aga suan oynıyabılıyorsan sıkıntı yopk eger anakart banı yeseydın van 152 hatasıyla karsılasırdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...