Valorant Hwid Ban kaldırma %100 Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bu bilgi için teşekkürler eski laptopumdaki harddiski çıkarttım denemeye gidiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "emcebobo, post: 2846023, member: 924274"]
Do not use, do not use :DDDDD
[/ QUOTE]
whats the point

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ya hocam adam yapmış olmuş işte bi kaç kişide daha işe yaramış yöntem demekki bazılarında çalışıyor ne sorun ettiniz ya adam kendisinde çalışan formülü size yardımcı olmak için söylemiş demediğinizi bırakmadınız adama istersen dene olursa olur olmassada kasmayın bu kadar ya
şu forumda gördüğüm en adam gibi en dürüst en iyi yorum çok sağol kardeşim
Post automatically merged:

benim o adama bişey dedigim yok bana cevap veren arkadasa söylüyorum ben hdd yi denedim dc adresimiz var en az 3 5 kişi yeni hdd alıp denedik banın hdd ile gram alakası yok anakart veya ekran kartında bitiyor iş ayıktın mı ?
aynen hocam Ç:dfçADFAOFJMADLKFM o yüzden benim banım kalktı okadar kesin konuşma da

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yemişti Geçerli Olursa Allah Razı Olsun, yeni hesap alman lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hesaplarımdan bırısı ban yemıstı bunu da duymustum ama hıc denememıstım deneycegım bakalım calısıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
it didn't work for me im still banning in first 3 round

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi deneyeceğim eski laptopumun harddiskini çıkarttım kendi bilgisayarıma takacağım şimdi rufus işlemleri bitince yaklaşık 1,5 saat içinde geri dönüş yaparım çünkü her zaman oyuna başladığımda 2.round bittiğinde yada 1.round uzun sürerse direk ban yiyordum deniyeceğim olursa teşşekkür ederim düşünümüştüm bunu daha önce ama çalışmyacağını düşünüyordum çünkü çoğu kişi banın anakarta atıldığını söylemişti bazı arkadaşlar yazmış harddiskin serialine atılıyor diye serial dışında harddiskin içine atılan bir sürü yerler var vmi spoofer ile bakabilirsiniz :)

şu anda kurulum yapılıyor inanmiyan arkadaşlar içibde fotoğraf çektim işe yararsa atıcam her şeyi buraya :)

Arkadaşlar şimdi maça girdim maç sonu ban yedim denemenize gerek yoktur 6 senedir kullanmadığım harddisk ile denedim çözüm anakartı değiştirmektir iyi günler

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bu banı yiyenelr hatayı alanlar denesin işe yarıyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
merhaba 3 yıldır memory hackers uyesıyım gercekten ıse yarıyor mu hardıs serıa numarası deıstırıp ıse yaramadı dıyenler var doğrumu ?

You will never win if you never begin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunun pubg mobile için olanından yokmu bilgi için teşekkür ederim bu arada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...