Valorant HWID Ban Kaldırma HARDWARE Programı Olan Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Normalde knıght online oynuyorum naytta ıp veya hdd hwıd ban yediğimiz zaman korece HARDWARE diye bir program vardı.
Bu program pcnizde ıp mac hdd serial gibi bircok şeyleri tek tıkla değiştirebiliyorduk bugun valoda hwıd ban yedim bu program benim dosyalarımın arasında bulamadım sizlerde olan varsa paylaşımda bulunabilirmi pek bilindik bir program değil ama genede sormak istedim.
youtubede anlatılan ban kaldırma yöntemlerinden daha basit ve kolay bir cok oyunda kullandım yıllarca googleye baktıgım zaman veya knıght online forumlarına şaka gibi bulamadım belki bu program fixde olabilir o yüzden güncel paylaşılmıyor ama denenmesinde fayda var. hasan atc paylaşımda bulunuyordu bi ara

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu vıdeo knıght onlinede hwid kaldırma işlemi hardware programında bu şekilde her pc acmanda değiştir diyorsun kafana göre takılabilirsin sonra

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Normalde knıght online oynuyorum naytta ıp veya hdd hwıd ban yediğimiz zaman korece HARDWARE diye bir program vardı.
Bu program pcnizde ıp mac hdd serial gibi bircok şeyleri tek tıkla değiştirebiliyorduk bugun valoda hwıd ban yedim bu program benim dosyalarımın arasında bulamadım sizlerde olan varsa paylaşımda bulunabilirmi pek bilindik bir program değil ama genede sormak istedim.
youtubede anlatılan ban kaldırma yöntemlerinden daha basit ve kolay bir cok oyunda kullandım yıllarca googleye baktıgım zaman veya knıght online forumlarına şaka gibi bulamadım belki bu program fixde olabilir o yüzden güncel paylaşılmıyor ama denenmesinde fayda var. hasan atc paylaşımda bulunuyordu bi ara
Youtubeda görmüştüm ama virüs çoğu indirdiğin an Madencilik yaptırtıyorlar pc ne bence parayla satın al satan bir kaç site var ama isim vermek maalesef formda yasak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam bu program sayesinde knıght onlinede kimse ban yemekten korkmuyordu cokda işe yarıyordu benim arşivimden silinmiş bu forumda belki yöneticilerde olabilir diye yazdım ama olumsuz youtubedekiler 5 para etmez indirmiyorumda cok uğraştırıcı ve dediğiniz gibi virüs sıkıntılı şeyler

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok dikkat etmelisin yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban kaldırılması mümkün değil diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bios up down yapmayı biliyorsan özelden iletişime geç kaldırmaya çalışalım bios up down bilmiyorsan öğrendiğinde yaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu hwid ban bi süre sonra açılmıyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla paraliydi ama değişmiş olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hwid ban kaldırmak için anakart msi olması lazım. asuslarda çok zor. msi da ben kaldırdım başarılı bir şekilde. bu konuyla ilgili forma bir arkadas konu açmıştı araştırırsan bulursun.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Youtubedakinlerde virus oluyo cidden tavsiye etmem o yuzden baya ugrastim pc falan yavaşlamaya basladi

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bulabilirseen bana da iletebilirsen sevinirim bende formatlarken kaybettim programı.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
windows 10 sa pc 11 e geçin hemen düzelir sıfırlamak yerine bu da aynı hem de düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çoğu coin mining satın al

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ücretli bi kaç tane satan yer var araştırırsan bulabilirsin , benim bildiğim ücretsiz program yok bir çoğu virüslü

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam ban kaldırmazsın valorant destek ekibine yaz

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bununla ilgili birçok gönderiyi MemoryHackers ve diğer forumlarda kontrol edebilirsiniz. Bunu manuel olarak yapan insanlar bulacaksınız, birçok farklı şekilde, size uygun olanı seçebilir ve PC'nize uygulayabilirsiniz. Ayrıca, şu anda ne yazık ki tek tıklamayla tüm eşyalarınızı taklit edecek ücretsiz bir sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bununla ilgili birçok gönderiyi MemoryHackers ve diğer forumlarda kontrol edebilirsiniz. Bunu manuel olarak yapan insanlar bulacaksınız, birçok farklı şekilde, size uygun olanı seçebilir ve PC'nize uygulayabilirsiniz. Ayrıca, şu anda ne yazık ki tek tıklamayla tüm eşyalarınızı taklit edecek ücretsiz bir sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum.
İyi iş adamı . onu bekliyordum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
you need to reset windows and use a spoofer suitable for valorant or you have to wait 3 months to play again

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...