Onaylı Üye
Youtubeda görmüştüm ama virüs çoğu indirdiğin an Madencilik yaptırtıyorlar pc ne bence parayla satın al satan bir kaç site var ama isim vermek maalesef formda yasakÖncelikle merhaba arkadaşlar
Normalde knıght online oynuyorum naytta ıp veya hdd hwıd ban yediğimiz zaman korece HARDWARE diye bir program vardı.
Bu program pcnizde ıp mac hdd serial gibi bircok şeyleri tek tıkla değiştirebiliyorduk bugun valoda hwıd ban yedim bu program benim dosyalarımın arasında bulamadım sizlerde olan varsa paylaşımda bulunabilirmi pek bilindik bir program değil ama genede sormak istedim.
youtubede anlatılan ban kaldırma yöntemlerinden daha basit ve kolay bir cok oyunda kullandım yıllarca googleye baktıgım zaman veya knıght online forumlarına şaka gibi bulamadım belki bu program fixde olabilir o yüzden güncel paylaşılmıyor ama denenmesinde fayda var. hasan atc paylaşımda bulunuyordu bi ara
çoğu coin mining satın alÖncelikle merhaba arkadaşlar
Normalde knıght online oynuyorum naytta ıp veya hdd hwıd ban yediğimiz zaman korece HARDWARE diye bir program vardı.
Bu program pcnizde ıp mac hdd serial gibi bircok şeyleri tek tıkla değiştirebiliyorduk bugun valoda hwıd ban yedim bu program benim dosyalarımın arasında bulamadım sizlerde olan varsa paylaşımda bulunabilirmi pek bilindik bir program değil ama genede sormak istedim.
youtubede anlatılan ban kaldırma yöntemlerinden daha basit ve kolay bir cok oyunda kullandım yıllarca googleye baktıgım zaman veya knıght online forumlarına şaka gibi bulamadım belki bu program fixde olabilir o yüzden güncel paylaşılmıyor ama denenmesinde fayda var. hasan atc paylaşımda bulunuyordu bi ara
İyi iş adamı . onu bekliyordumBununla ilgili birçok gönderiyi MemoryHackers ve diğer forumlarda kontrol edebilirsiniz. Bunu manuel olarak yapan insanlar bulacaksınız, birçok farklı şekilde, size uygun olanı seçebilir ve PC'nize uygulayabilirsiniz. Ayrıca, şu anda ne yazık ki tek tıklamayla tüm eşyalarınızı taklit edecek ücretsiz bir sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?