Valorant Hwid Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün kendi hesabımda baya oynadım pc de hiçbir oyuna dair hile vs. şey yok üçüncü parti yazılımı kullandım diye ban atıyolar.bugün birkaç maç attım ve ban yedım kalıcı ondan sonra bi hesap actım yine ban yedım sonra bidaha actım 10 11 maç attım sonra kalıcı uzaklaştırıldım hile felan açmadım ticket atıcam valoranta biletler destek kısmında sorunumla alakalı bişey bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz ban yemiyimde hesap değiştirrim sorun deil :(

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ticket atıp neden yediğini öğrenebilirsin ve tekrar kalkacak mı onu öğren yoksa hwid banı hiç bir şekilde kaldıramazsın gireceğin tüm hesaplar banlanır.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ticket atıp neden yediğini öğrenebilirsin ve tekrar kalkacak mı onu öğren yoksa hwid banı hiç bir şekilde kaldıramazsın gireceğin tüm hesaplar banlanır.
Bana özelden ticketin linkini atabilrmsn nerden sorucam bilemiom ya desteğe giriyorum ban ile alakali ticket bulamiyorm
Kanka valoranta yaz ve pc'yi güzel bir temizle tahminimce virüs var
Valoranta nerden yazabilrm ozlden yazarmsn bu arada pc harddisk degistm ztn temiz hicbisey yok

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bana özelden ticketin linkini atabilrmsn nerden sorucam bilemiom ya desteğe giriyorum ban ile alakali ticket bulamiyorm

Valoranta nerden yazabilrm ozlden yazarmsn bu arada pc harddisk degistm ztn temiz hicbisey yok

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Riot Hesabına giriş yapıp konu başlıgına " HESABIM YASAKLANDI" diye altına da açıklama bırakıp gönderebilirsin.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden Kullanmış Olabilirsin Kalıntı Kalmıştır En İyisi Format Atmak Temizlersin Fullden

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Reis onceden kullandm baska hesapta sonra harddisk degstm valo rant indirdm ban tedm iste ya :(
Hard Disk Değişmen eski bir çözüm fixlendiğini düşünüyorum bıraktığım yorumdan bilet gönderip tekrar ban sebebini ve ne zaman açılcağını sorabilirsin
Onun dışında kimse sana yardımcı olamayacaktır.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hard Disk Değişmen eski bir çözüm fixlendiğini düşünüyorum bıraktığım yorumdan bilet gönderip tekrar ban sebebini ve ne zaman açılcağını sorabilirsin
Onun dışında kimse sana yardımcı olamayacaktır.
Zaten harddiskim bozukduğu icin degistirdm valorant icin deil valoranttan ban yedigimi bilmiodm ztn valirsnt ibdirdim oynadikdan sonra bi anda atti ban

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hepinize Sonsuz Teşekkürler Hwid Banim Açılıcak Hwid banımı nasıl kaldırdığımı ögrenmek isteyen belirtsin yakında konu açarım #KonuKilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...