Bana özelden ticketin linkini atabilrmsn nerden sorucam bilemiom ya desteğe giriyorum ban ile alakali ticket bulamiyormTicket atıp neden yediğini öğrenebilirsin ve tekrar kalkacak mı onu öğren yoksa hwid banı hiç bir şekilde kaldıramazsın gireceğin tüm hesaplar banlanır.
Valoranta nerden yazabilrm ozlden yazarmsn bu arada pc harddisk degistm ztn temiz hicbisey yokKanka valoranta yaz ve pc'yi güzel bir temizle tahminimce virüs var
Bana özelden ticketin linkini atabilrmsn nerden sorucam bilemiom ya desteğe giriyorum ban ile alakali ticket bulamiyorm
Valoranta nerden yazabilrm ozlden yazarmsn bu arada pc harddisk degistm ztn temiz hicbisey yok
Reis onceden kullandm baska hesapta sonra harddisk degstm valo rant indirdm ban tedm iste yaEskiden Kullanmış Olabilirsin Kalıntı Kalmıştır En İyisi Format Atmak Temizlersin Fullden
Hard Disk Değişmen eski bir çözüm fixlendiğini düşünüyorum bıraktığım yorumdan bilet gönderip tekrar ban sebebini ve ne zaman açılcağını sorabilirsinReis onceden kullandm baska hesapta sonra harddisk degstm valo rant indirdm ban tedm iste ya
Zaten harddiskim bozukduğu icin degistirdm valorant icin deil valoranttan ban yedigimi bilmiodm ztn valirsnt ibdirdim oynadikdan sonra bi anda atti banHard Disk Değişmen eski bir çözüm fixlendiğini düşünüyorum bıraktığım yorumdan bilet gönderip tekrar ban sebebini ve ne zaman açılcağını sorabilirsin
Onun dışında kimse sana yardımcı olamayacaktır.
Hyr krdsm harddisk yeni 0 hicbise yokkpc de virüs olabilir veya windows orjinal değil ve birçok sebep var bunun dışında farklı bş oyun için hile indirmişşsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?