Valorant Hwid Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

Öncelikle kısa bir şekilde yazacağım
adımları doğru yaptığınız takdirde yasaklanmanızı kaldırabilirsiniz.
Sorularınız için Discord adresim ; Retex#2944

:not:

1 > Ban yedikten sonra, windowsu yeniden yükleyin.
( USB ile yapmanız gerekmekte)

2 > Anakart modelinizi öğrenin ve bios sürümünüzü yükseltin veya düşürün.
(Youtube'da bios güncelleme videoları mevcut.)

3 > Çeşitli programlar aracılığı ile önce anakart uuid ardından serailnumber değiştirin.
(Kalıcı yaptığınızdan emin olun)

4 > Volumeid ve benzeri programlar ile disk id değiştirin .
(SSD VE HDD varsa ikisini de değiştirmek zorundasınız.)

5 > İnternetten rastgele mac üretip internetinizin mac adresini değiştirin.

6 > Oyunu yükleyin ve giriş yapın.

Piyasada spooferler gezmeye başladı, 50 - 250 TL arası gibi bir fiyatta bunları satıyorlar içeriği basit kendiniz de yapabilirsiniz.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler bu olaylara hiç girmiyip 3 ay bekleyeceğim.

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben bir yerde görmüştüm yine bu konu ile alakalıydı.

Bunu yapınca garanti dışı oluyor diye okudum doğruluk olasılığı nedir?

Bu arada yararlı konu olmuş :kappajail:

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben bir yerde görmüştüm yine bu konu ile alakalıydı.

Bunu yapınca garanti dışı oluyor diye okudum doğruluk olasılığı nedir?

Bu arada yararlı konu olmuş :kappajail:
serial numarasını not alıp, bu işlemleri tekrar yaparken o değişen sn yerine orjinali koyarsan bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dediğin olay iyi hoş güzelde anakartın seri numarasını kendimiz değiştiriyorsak şöyle bi sıkıntı var; herhangi bir seri numarasını yanlış girdiğiniz takdirde örnek; 123123123 diye seri numarası var anakartınız bunu 987789987 yaparsanız anakartı bidaha kullanılmayacak hale getirebilirsiniz. Bu işlemi yapacaksanız eğer dikkatli bir şekilde ve daha iyi araştırarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Seri numaralarını değiştirirken orijinal seri numaranızın arasında 3 aynı sayıların yerlerini değiştirin. Örnek; 123123123 ise bunu 132132132 tarzında.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dediğin olay iyi hoş güzelde anakartın seri numarasını kendimiz değiştiriyorsak şöyle bi sıkıntı var; herhangi bir seri numarasını yanlış girdiğiniz takdirde örnek; 123123123 diye seri numarası var anakartınız bunu 987789987 yaparsanız anakartı bidaha kullanılmayacak hale getirebilirsiniz. Bu işlemi yapacaksanız eğer dikkatli bir şekilde ve daha iyi araştırarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Seri numaralarını değiştirirken orijinal seri numaranızın arasında 3 aynı sayıların yerlerini değiştirin. Örnek; 123123123 ise bunu 132132132 tarzında.
Ben değiştirirken 1 3 2 4 ise 1 4 2 5 olarak sadece 2.sayıları değiştiriyorum yine de yararlı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Peki bunları yaptığımızda tekrardan yakalanıp ban yeme durumumuz var mı ? Bir çok yöntem ile hwid ban açılabiliyor ama oyun bunu tekrardan yakalayıp banlıyor. Senin banını açtıktan sonra tekrardan banlanma durumun oldu mu ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Peki bunları yaptığımızda tekrardan yakalanıp ban yeme durumumuz var mı ? Bir çok yöntem ile hwid ban açılabiliyor ama oyun bunu tekrardan yakalayıp banlıyor. Senin banını açtıktan sonra tekrardan banlanma durumun oldu mu ?
Ben hwid ban yiyen 10+ arkadaşta açtım 6 gündür oynuyorlar, hile kullanmadığınız takdirde iş görecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben değiştirirken 1 3 2 4 ise 1 4 2 5 olarak sadece 2.sayıları değiştiriyorum yine de yararlı
Tabi oda olur yöntem aynı matematik farklı sadece. Zaten burda anlatmak istediğim forumdaki bilmeyen arkadaşlar anakartını kullanılmayacak hale getirmesinler. Bu konuda dikkatli ve bunu bilinçli bi şekilde yapsınlar. Boşu boşuna masraf çıkarmasınlar kendilerine bi oyun banı kalkacak diye.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Henüz üretilmemiş olan kart numarası sahtecilikten dolayı kullanılamaz hale gelmesi normal bu şirketlerin aldığı önlem. Çok uçuk düşünüyorsun 123123123 olan seri numarasının sonundaki 3 kısmını değiştirebilirsin ve bunu da 2 olarak bi öncekine çekersen zaten kesin çalışan bir kart ve garanti çözüm olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Retex brom her dediğini yaptım bir tek bios sürümü güncelleştirmeyi yapamıyorum en son sürüm çünkü lenovo laptop. Bana o konuda yardım eder misin dc verirsen bi konuşsak :)

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarımın garantisi devam etmese yapardımda garantiden çıkmaması için mecbur yapmıycam :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnşallah olur kanka ya 3 ay beklemek zor haksız yere yedik ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...