- Yasaklandı
-
serial numarasını not alıp, bu işlemleri tekrar yaparken o değişen sn yerine orjinali koyarsan bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ben bir yerde görmüştüm yine bu konu ile alakalıydı.
Bunu yapınca garanti dışı oluyor diye okudum doğruluk olasılığı nedir?
Bu arada yararlı konu olmuş
beklemek iyidir hocam, biz hileci tayfadan olduğumuz için anlık çözümler üretiyoruzBilgi için teşekkürler bu olaylara hiç girmiyip 3 ay bekleyeceğim.
Biraz üşengecimde xDbeklemek iyidir hocam, biz hileci tayfadan olduğumuz için anlık çözümler üretiyoruz
Ben değiştirirken 1 3 2 4 ise 1 4 2 5 olarak sadece 2.sayıları değiştiriyorum yine de yararlıDediğin olay iyi hoş güzelde anakartın seri numarasını kendimiz değiştiriyorsak şöyle bi sıkıntı var; herhangi bir seri numarasını yanlış girdiğiniz takdirde örnek; 123123123 diye seri numarası var anakartınız bunu 987789987 yaparsanız anakartı bidaha kullanılmayacak hale getirebilirsiniz. Bu işlemi yapacaksanız eğer dikkatli bir şekilde ve daha iyi araştırarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Seri numaralarını değiştirirken orijinal seri numaranızın arasında 3 aynı sayıların yerlerini değiştirin. Örnek; 123123123 ise bunu 132132132 tarzında.
Ben hwid ban yiyen 10+ arkadaşta açtım 6 gündür oynuyorlar, hile kullanmadığınız takdirde iş görecektir.Peki bunları yaptığımızda tekrardan yakalanıp ban yeme durumumuz var mı ? Bir çok yöntem ile hwid ban açılabiliyor ama oyun bunu tekrardan yakalayıp banlıyor. Senin banını açtıktan sonra tekrardan banlanma durumun oldu mu ?
Tabi oda olur yöntem aynı matematik farklı sadece. Zaten burda anlatmak istediğim forumdaki bilmeyen arkadaşlar anakartını kullanılmayacak hale getirmesinler. Bu konuda dikkatli ve bunu bilinçli bi şekilde yapsınlar. Boşu boşuna masraf çıkarmasınlar kendilerine bi oyun banı kalkacak diye.Ben değiştirirken 1 3 2 4 ise 1 4 2 5 olarak sadece 2.sayıları değiştiriyorum yine de yararlı
Henüz üretilmemiş olan kart numarası sahtecilikten dolayı kullanılamaz hale gelmesi normal bu şirketlerin aldığı önlem. Çok uçuk düşünüyorsun 123123123 olan seri numarasının sonundaki 3 kısmını değiştirebilirsin ve bunu da 2 olarak bi öncekine çekersen zaten kesin çalışan bir kart ve garanti çözüm olacak.Dediğin olay iyi hoş güzelde anakartın seri numarasını kendimiz değiştiriyorsak şöyle bi sıkıntı var; herhangi bir seri numarasını yanlış girdiğiniz takdirde örnek; 123123123 diye seri numarası var anakartınız bunu 987789987 yaparsanız anakartı bidaha kullanılmayacak hale getirebilirsiniz. Bu işlemi yapacaksanız eğer dikkatli bir şekilde ve daha iyi araştırarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Seri numaralarını değiştirirken orijinal seri numaranızın arasında 3 aynı sayıların yerlerini değiştirin. Örnek; 123123123 ise bunu 132132132 tarzında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?