Griffin Premium
evetmonitör id nasıl değişicek anlaşılmıyor videoda önce siliyorsun sanırım daha sonra manuel olarak mı ekliyorsun ?
önemli değil eğer işine yaradıysa ne mutlu bana@syhgolge145 sizin yaptığınız yöntem + forumdaki cr@ck spooferi arka arkaya çalışıtrdım format attım düzeldi teşekkür ederim
bir sürü ücretsiz yolu var asus a320m-f anakart modelini kullandığım zamanlar afuwin yardımıyla +7 defa banımı kaldırdım afuwin herkesin kolayca arayıp bulabileceği bedava yardımcı bir program onun yanında şuan gigabyte b450m-h modelini kullanıyorum ve amidewin uygulayarak 5 defa kaldırdım konuda yazılı olan methodları gigabyte anakart üzerinde denerseniz 10 modelden 9'unda çalışacaktır imkansız değil sadece zaman alır bilmeyene 1 saat bilene 10 dakikalık işlemValorant hwid yasağını kaldırmanın ücretsiz bir yolu olduğunu gerçekten düşünmüyorum
bazı ücretsiz spooferlar msi üzerinde çalışıyor bazı msi anakartlarda ise ücretli spooferların bile çalışmadığını gözlemleyebiliyorum şu anlık en garanti olan anakart gigabyte en basit ve sorunsuz şekilde kaldırabileceğiniz anakart modeli budurücretsiz spooferlarla msi için çalışmıyor ücretlileri test etmedim spoofer'ların işe yaradığını düşünmüyorum ama
already tested by management team method worksi just try it. but idk if its gonna work or not
yes it works follow the steps in the videomonitor id changer ? is that really work?
it worked for a few games but i ended up getting val5 error which tells me that i got banned from playing valorant. that's weirdalready tested by management team method works
yes it works follow the steps in the video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?