Valorant Hwid Bandan FORMATSIZ kurtulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dosya İndirme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VT :

1- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.

2- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)

3- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce Live Dosyasının ismini Değiştirin yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)

4- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)

5- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.

6- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.

7- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.

Not : Eğer Konu Yanlış Yere Açıldıysa Özür Dileyerek Doğru Konuya Taşınmasını Rica Ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Maalesef yapamadım sence neyi yanlış yapmış olabilirim

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
böyle saçma yöntem işe yarıyacağını sanan varmı

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Paylaşim için teşşekür ederim deniyen arkadaşlar bilgilendirebilir mi işe yaramaz gibi geliyor bana

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
bunu önceden başka forumda görüp denedim çalışmıştı (gigabyte)

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dosya İndirme Linki :

VT :

1- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.

2- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)

3- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce Live Dosyasının ismini Değiştirin yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)

4- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)

5- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.

6- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.

7- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.

Not : Eğer Konu Yanlış Yere Açıldıysa Özür Dileyerek Doğru Konuya Taşınmasını Rica Ederim.
formatsız olmaz kanka illaki bir log kalıyor delaya düşüyor hiç gerek yok riske

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
formatsız pek mümkün olacağını düşünmüyorum
şahsım adına okdar çok şey denedim son 3 gündür denemediğim spofer kalamdı
denovo global adlı kişiden 150 tl ye satın aldıgım spofer bile işe yaramadı adam dolandırıcı bu arada itibar etmeyin
en son çareyi önce windows temiz bir format atmak sonrasında msı ana kart için söylüyorum bios en son sürümü güncellemek başka çare bulamadım şuanda sorunsuz oynuyorum umarım banlanmam

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
dostum bunlar hep eskide kaldı artık formatsız kaliteli bir spoofer kullanmadan kalkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...