- Konuyu başlatan
-
Griffin Premium
you did some steps wrong, you got banned and you got banned after a short time, if the method didn't work, you would get 152it worked for a few games but i ended up getting val5 error which tells me that i got banned from playing valorant. that's weird
gigabyte anakartlar üzerinde %90 olarak çalışıyor diğer anakart modelleri üzerinde deneyip çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin%100 işe yarıyormu ?
i can help you privatelyi did follow the steps correctly. or maybe can you translate the whole instruction in english cos sometimes google translate sucks
evet fakat eski bilgisayar kullanıcıları için güzel bir şey.Güzel paylaşım ama garanti devre dışı kalacağı için insan çekiniyor
ok i added you alreadyi can help you privately
discord:botiket#7171
not working for windows 11ok i added you already
Post automatically merged:
oh wait, before that. does the method work in windows 11?
Oh maybe that's why. Imma try on windows 10 then. I' ll let you know laternot working for windows 11
Oh maybe that's why. Imma try on windows 10 then. I' ll let you know later
evet çalışır asrock üzerinde denendi eğer yapamazsan ekle yardımcı olurum botiket#7171asrock anakartım var çalışır mı
Oh thanks bro. It's finally worked on my pcevet çalışır asrock üzerinde denendi eğer yapamazsan ekle yardımcı olurum botiket#7171
evet çalışıyor gigabyte anakartlarda çoğu modelde hala çalışıyor ben kullanıyorum asus kullanırken afuwin yapıyordum o da çalışıyordu fakat afu win son günlerde banımı açmamaya başladı tam da gününe denk geldi ve afuwin yüzünden anakarta brick yedirdim bu da gigabyte geçmemi sağladı çok daha iyi oldu ve bu yöntemle 4 kez banımı kaldırdım en son 1 hafta önce kendi bilgisayarımda 3 gün önce bana özel olarak yazan bir arkadaşın bilgisayarında kaldırdımAralık 29da bazı anakartlar için fixlendi bu method çoğunlukta çalışmıyor ama bazı kişiler hala işe yaradığını söylüyor sizde çalışıyormu hala?
Merhaba iyi günler. Ne gösterdiyseniz şu an sıfırdan yapıyorum. Gigabyte Anakarta sahibim umarım işe yarar. Bu arada linkteki spoofu kullanıyoruz fixlenmedi değil mi efendim?evet çalışıyor gigabyte anakartlarda çoğu modelde hala çalışıyor ben kullanıyorum asus kullanırken afuwin yapıyordum o da çalışıyordu fakat afu win son günlerde banımı açmamaya başladı tam da gününe denk geldi ve afuwin yüzünden anakarta brick yedirdim bu da gigabyte geçmemi sağladı çok daha iyi oldu ve bu yöntemle 4 kez banımı kaldırdım en son 1 hafta önce kendi bilgisayarımda 3 gün önce bana özel olarak yazan bir arkadaşın bilgisayarında kaldırdım
hayır hala fix yemedi kendim kullanıyorum eğer banınızı kaldırmayı başaramazsanız özel olarak bilgisayarınıza girip adımları uygularım discord ekleyebilirsiniz özel olarak 3 arkadaşın banını kaldırdımMerhaba iyi günler. Ne gösterdiyseniz şu an sıfırdan yapıyorum. Gigabyte Anakarta sahibim umarım işe yarar. Bu arada linkteki spoofu kullanıyoruz fixlenmedi değil mi efendim?
çok memnun olurum hemen ulaşıyorumhayır hala fix yemedi kendim kullanıyorum eğer banınızı kaldırmayı başaramazsanız özel olarak bilgisayarınıza girip adımları uygularım discord ekleyebilirsiniz özel olarak 3 arkadaşın banını kaldırdım
botiket#7171
sizi ekledim berkekratas#1261hayır hala fix yemedi kendim kullanıyorum eğer banınızı kaldırmayı başaramazsanız özel olarak bilgisayarınıza girip adımları uygularım discord ekleyebilirsiniz özel olarak 3 arkadaşın banını kaldırdım
botiket#7171
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?