Valorant Hwid Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar dün sizlere yazdığım üzere 1 haftadır valorant banımı kaldırmıştım ve bunu üzerine çokca öğreticisini ve nasıl yapıldığını anlatam gerektiğini söylediler bu yüzden elimden geldiğince sizlere anlatıcam hwid ban kaldırma programları bana ait değil sadece kendim yorumlayarak hwid banımı kaldırdım.

1-İlk olarak verdiğim linkden dosyaları indirin.

2-İndirdiğiNİZ Rar Dosyasını format attığınız zaman silmeyeceğiniz bir usb veya bir diske atın.

3-Temiz Bir şekilde format atın.

4-Formattan sonra direk işlemi yapmanızı önermiyorum işlemleri yapmadan önce driverları kurarsanız daha az hata payı olur bunun sebebide yine volumid gibi programlar bizim hwid banı kaldırmak için ses id mizi değiştirir eğer ki önce işlem sonra driver kurarsanız problem olabilir.

5-Format attıktan ve driver kurduktan sonra rar da olan dosyaları masaüstüne atın.

6-Buradan sonrası vereceğim youtube linkinde var net bir şekilde görülecek şekilde

7-Dosya İndirme Linki ve Virus Total Linkleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

8-Video Linki:

Benim Uyguladığım adımlar tam olarak böyleydi ve işe yaradı kimde işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorum bende işe yaradı bu programlar bana ait olmadığı için sizlerde oluşabilecek hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar dün sizlere yazdığım üzere 1 haftadır valorant banımı kaldırmıştım ve bunu üzerine çokca öğreticisini ve nasıl yapıldığını anlatam gerektiğini söylediler bu yüzden elimden geldiğince sizlere anlatıcam hwid ban kaldırma programları bana ait değil sadece kendim yorumlayarak hwid banımı kaldırdım.

1-İlk olarak verdiğim linkden dosyaları indirin.

2-İndirdiğiNİZ Rar Dosyasını format attığınız zaman silmeyeceğiniz bir usb veya bir diske atın.

3-Temiz Bir şekilde format atın.

4-Formattan sonra direk işlemi yapmanızı önermiyorum işlemleri yapmadan önce driverları kurarsanız daha az hata payı olur bunun sebebide yine volumid gibi programlar bizim hwid banı kaldırmak için ses id mizi değiştirir eğer ki önce işlem sonra driver kurarsanız problem olabilir.

5-Format attıktan ve driver kurduktan sonra rar da olan dosyaları masaüstüne atın.

6-Buradan sonrası vereceğim youtube linkinde var net bir şekilde görülecek şekilde

7-Dosya İndirme Linki ve Virus Total Linkleri:

8-Video Linki:

Benim Uyguladığım adımlar tam olarak böyleydi ve işe yaradı kimde işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorum bende işe yaradı bu programlar bana ait olmadığı için sizlerde oluşabilecek hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Amidewin işte 1milyon kez konusu açıldı yani artık açmasanız bu tarz amidewin methodları

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Amidewin işte 1milyon kez konusu açıldı yani artık açmasanız bu tarz amidewin methodları
Dostum sen biliyor olabilirsin ama çoğu insan nasıl yapılacağını bilmiyor üstüne birazda olsa kendimden bir yorum katarak yaptığım için paylaşma gereği duydum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hwid cok sıkıntı hangi bileşene atıldıgını bilemezsin yeni pc yada hiwd spofer yapıcan

Rank Demon
Süper Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
This is a super old method that is said to not work anymore unless you're doing raid0

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum sen biliyor olabilirsin ama çoğu insan nasıl yapılacağını bilmiyor üstüne birazda olsa kendimden bir yorum katarak yaptığım için paylaşma gereği duydum
Her şey aynı yapılışı vs + forumda zaten bunun konusu var
Post automatically merged:

This is a super old method that is said to not work anymore unless you're doing raid0
Just unplug hdd only use ssd no need raid working for me

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Konuyu düzenleyerek eklemeni öneririm

Bios üzerinden secure boot ayarını kapatın
Ve sadece bu yöntem ami bioslarda çalışır
Asus anakartta hp lenevo gibi anakartlarda veya laptoplarda çalışmaz
Gigabyte asrock Msi gibi anakartlarda çalışır Msi gibi laptoplarda da çalışır

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
will this method remove 120days hwid?

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
aga yeni gelen hwid ban sistemiyle şu raid şeysi felan gerekmiomuydu amidewin val 5 atıyor tek başına artık diye biliyorum raid bende desteklenmiyor :(

Pooking
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eksik bir dosya var "Volumnid" indirdiğimde boş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
denedim olmadı ve eksik bir dosya gözüküyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
delay ban yapabilir bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban yeme Riski Var mıdır acaba tekrardan ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

2016 sonrası çoğu pc ami bios

hp dell insyde kullanıyor bi

ek olarak tpm kapatılırsada daha temiz olur tpm ede ban atılıyor çünkü aynı windows keyini kullanırsanızda ban atabiliyor
Post automatically merged:

Ban yeme Riski Var mıdır acaba tekrardan ?
banın yoksa ban yemezsin

varsa yanlış yaparsan yersin ama seriallerin tamamen anakartına gönüldüğü için bekleme gibi bir şansın yok zaten ban açması basit 3-4 ay beklemektense format atmayı tercih ederim

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben bile valorant oynamama rağmen biliyorum artık sayenizde yüz tane konu açıldı amidewin ile ilgili

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Hocam bu yöntemler artık fix. Delay ban oluyor. Diskdrive serialini de degistirmeniz gerekiyor + ethernet adaptorun mac adresini

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI

Dostum asus anakart kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...