laptop da deniyecegim denemekte fayda var sende dene bence insallah olur..Aslında Şuan yanlış bilmiyorsam windows 10da bile secureboot istiyor. Bu yöntem bende işe yaramı + windows 11 kullanıyorum efi spoofer ile yine çözüm olmadı.
Brother, I tried doing this method several times and nothing happened. They caused some problems in my device, but the same thing happenedkanka bu adam yapıyor
format atarak zaten volume id değişiyor ancak volume id ban atmıyor direkt diskdrive seri numaralarına ban atıyor. bu işlemler işe yaramaz yüksek ihtimal.
Hocam sadece biçimlendirdiğiniz diskin volume id değişir, format atarken tüm disklerinizi biçimlendirmiyorsanız volume id sadece C diski için değişir. Diskdrive seri numarası banına gelirsek doğrudan disk numarasına ban atmıyor (rainbow battleye gibi) smbiostan çektiği donanım tanımlayıcı verilere ban atıyor bu yüzden yukarıdakiler çalışmazsa birde efi spoofer yapman ve boot önceliğinde onu birinci olarak ataman lazım, böylelikle windows açılmadan o devreye girip her yeniden başlatmada smbios ayarlarını değiştirecek, raide filan gerek kalmayacak. Raid içinde tek diskle ne yazık ki etkili olmuyor, volumeid raid den bahsediyorum. En az iki aynı özellikte disk olacak ve Raid 0 atman gerekecek ki gerçekten bir raid yapmış ol. Ya da Raide bulaşmayıp efi spoofer ile işi çözeceksin (raidin bile çözemediği banlar olabiliyor)format atarak zaten volume id değişiyor ancak volume id ban atmıyor direkt diskdrive seri numaralarına ban atıyor. bu işlemler işe yaramaz yüksek ihtimal.
bilgim var reis eyvallah. raid yapıp hallediyorum işimi. raidi ise tek disk ile yapıyorum farketmiyor yani.Hocam sadece biçimlendirdiğiniz diskin volume id değişir, format atarken tüm disklerinizi biçimlendirmiyorsanız volume id sadece C diski için değişir. Diskdrive seri numarası banına gelirsek doğrudan disk numarasına ban atmıyor (rainbow battleye gibi) smbiostan çektiği donanım tanımlayıcı verilere ban atıyor bu yüzden yukarıdakiler çalışmazsa birde efi spoofer yapman ve boot önceliğinde onu birinci olarak ataman lazım, böylelikle windows açılmadan o devreye girip her yeniden başlatmada smbios ayarlarını değiştirecek, raide filan gerek kalmayacak. Raid içinde tek diskle ne yazık ki etkili olmuyor, volumeid raid den bahsediyorum. En az iki aynı özellikte disk olacak ve Raid 0 atman gerekecek ki gerçekten bir raid yapmış ol. Ya da Raide bulaşmayıp efi spoofer ile işi çözeceksin (raidin bile çözemediği banlar olabiliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?