Onaylı Üye
Yok beleş500 mb sınırlaması yok dimi
bilgisayarın ipsi hala türkiye olarak gözükmekteYok beleş
500 mb olarak sınırlıyorBetternet adlı uygulama sınırsız ve hızlı internet deneyimi sunuyor inceleyebilirsin
En iyi konum diye seçenek var ona bas öyle connect debilgisayarın ipsi hala türkiye olarak gözükmekte
Post automatically merged:
500 mb olarak sınırlıyor
Hmmm dur 1dk bende araştırıyımbulamadım orayı 500 mb ile sınırlıyor
aynen öyle dostum herhalde adam valorant bahanesiyle +18 siteler için free sınırılama olmayan vpn arıyorDostum HWID ban bu adı üstünde Hardware!! Donanım banı yani internet ağını banlamıyorlar bilgisayarını banlıyorlar senin dediğin gibi olsa yerel bi ağa bağlanan birisi ban yediğinde o ağdaki herkes kalıcı olarak banlanırdı öyle saçma iş mi olur? Bilgisayarındaki donanımların kimliklerini gizlemen gerekiyor IP adresini değil. VPN seni kurtarmaz.
Bende Van 52 alıyordum VPN ile giriliyor IP Ban da atıyor bu bir kaç kişide daha görüldü. Ama maçın ortasında oyundan çıkarıp ban atıyor sonra hesap uzaklaştırlıyor en azından bende öyle oldu. Turbo VPN Kullandım ban yiyen herkes bi denesin benceDostum HWID ban bu adı üstünde Hardware!! Donanım banı yani internet ağını banlamıyorlar bilgisayarını banlıyorlar senin dediğin gibi olsa yerel bi ağa bağlanan birisi ban yediğinde o ağdaki herkes kalıcı olarak banlanırdı öyle saçma iş mi olur? Bilgisayarındaki donanımların kimliklerini gizlemen gerekiyor IP adresini değil. VPN seni kurtarmaz.
Aynen oyun frankfurta falan atıyor 120-150ms oynanıyoree hacı bu sefer lagla baş edemiceksin ip değişcek mac degiscek ?
Evet vpn ile çözülecek birşey değil bende ban yedim çok uğraştım ücretli spofer denedim ama yine fayda etmedi valorant'a ticket attım 3 ay beklemem gerektiğini söyledi senin de tek yapabileceğin ticket atıp kalıcı ban mı 3 aylık mı attıklarını sormak olurDostum HWID ban bu adı üstünde Hardware!! Donanım banı yani internet ağını banlamıyorlar bilgisayarını banlıyorlar senin dediğin gibi olsa yerel bi ağa bağlanan birisi ban yediğinde o ağdaki herkes kalıcı olarak banlanırdı öyle saçma iş mi olur? Bilgisayarındaki donanımların kimliklerini gizlemen gerekiyor IP adresini değil. VPN seni kurtarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?