hile kullanmanın zararlarını görüyoruz bu yüzden 3 ay bekle kardeşim ve hilesiz oynama çalış belki busayede birdaha ban yemez ve böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsın henüz bunun çözümü tam anlamı ile yok çünkiMerhaba, 1 haftadır hwid banım üzerinde uğraşıyorum ve hep aynı şey oluyor bütün serial numaral değişiyor "anakart, mac, ip adress, diskler" ama hala banım açılmıyor 1 haftadır 20 kere format bios atmışımdır ne yapmam lazım?
format at ve id ni değiştirMerhaba, 1 haftadır hwid banım üzerinde uğraşıyorum ve hep aynı şey oluyor bütün serial numaral değişiyor "anakart, mac, ip adress, diskler" ama hala banım açılmıyor 1 haftadır 20 kere format bios atmışımdır ne yapmam lazım?
gigabyte b450, amidwin ve bazı spooferlar kullandımAnakart modelin nedir ve kullandığın method ?
gigabye b450 aslında çok uygun bir kart ama yapamadımAnakart modelini söyler misin
bunuda denedim olmadı bende gigabyte anakart kullanıyorum b450gigabyte anakartım var 2. denemede şu konu sayesinde kaldırdım bi bak istiyorsan https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/
ben ssd/hdd kullanıyorum ssd'ye kuruyorum windowsu hdd'yi mi çıkartıyım?hile kullanmanın zararlarını görüyoruz bu yüzden 3 ay bekle kardeşim ve hilesiz oynama çalış belki busayede birdaha ban yemez ve böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsın henüz bunun çözümü tam anlamı ile yok çünki
gigbyte hocam ya ):Asus prime serisi ise anakartın kalkmaz muhtemelen
Discordunu özelden yaz halledelim.gigabyte b450, amidwin ve bazı spooferlar kullandım
Post automatically merged:
gigabye b450 aslında çok uygun bir kart ama yapamadım
bunuda denedim olmadı bende gigabyte anakart kullanıyorum b450
ben ssd/hdd kullanıyorum ssd'ye kuruyorum windowsu hdd'yi mi çıkartıyım?
Matter#6350 | Discord adresim adınızı yazarsanız iyi olurDiscordunu özelden yaz halledelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?