Valorant HWID ban mı atıyor ve HWID ban kaldırılabiliir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
manuel olarak RAID yap ama karta ban attılarsa o sıkıntı işte

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evet valorant hwid ban atıyor kaldırmak için ise spooferlar var ya da parça değişikliğine de gidebilirsin istersen

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valorant anakart banı atıyor yani anakart değiştirmeden bir daha valorant girebilme imkanın olduğunu düşünmüyorum fakat ban kaldırma talebi açabilirsin belki kaldırırlar banını şansını dene bence

Üye
2 HİZMET YILI
  1. 1- valorant Kaldır ve Bilgisayarınızdaki Tüm İzleri Temizle
  2. 2- hwıd Kayıt Defteri Anahtarını Yeniden Adlandır
  3. 3- Sabit Diskinizin Seri Numarasını Değiştir
  4. 4- MAC Adresinizi Değiştir
  5. 5- Yeni Bir valorant Hesabı Oluştur veya son çare spoofer le kaldırırsın ama 3 veya 6 ay beklersin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorant hwid ban atıyor 3.parti yazılım kullananlara bunu kaldırmanın yöntemleri çok fazla var internette ve satışlarıda mevcut her satıcıyada güvenme önerebilecegim yabancı bir isim var burda vermek istemiyorum ama benim önerim ilk önce anakartına göre internetten manuel spoof denemen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
anakarta ban atıyor valorant kaldırmak için 2 seçenek var ya spoffer alcan yada ilk kez ban yedi isen 3 ay sonra otomatik kalkıyor banın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anakarta yiyorsun ve 3 ay veya 4 ay gibi bir süre atıyorlar diye biliyorum eğer spoofer yapıp girmeye çalışırsan spoofer başarısız olma gibi bir durum olursa süren 1 ay 1 ay uzuyor diye biliyorum trade hub kısmına göz atabilirsin anakart modeline markasına bios sürümüne göre spoofer satan arkadaşlar var

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
knk ekran kartı banı yersin direkt kaldırman için spoofer lazım parayla satıyorlar diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...