nasıl kalkmıyor bende hwıd ban yedim 3 kere kaldırdım şuan hilesiz hiç bir sıkıntı yaşamadan oynuyorumTek diyeceğim şu katiyen işe yaramıyor. Kesinlikle o sistemde artık valorant oynayamazsın 3 ay oldu denemediğim yöntem kalmadı pc yi satmayı düşünüyorum. Kalbini kırdıysam özür dilerim, hatta bilgisayar tamir merkezlerine kadar aradım. Sıfır
dostum allah rızası için yardımcı ol hangi spofla kaldırdın lütfen ama lütfen çok ihtiyacım varnasıl kalkmıyor bende hwıd ban yedim 3 kere kaldırdım şuan hilesiz hiç bir sıkıntı yaşamadan oynuyorum
spoofer attıktan sonra bios sürümünü düşürürsen %100 kalkıyorSpoofer gerekebilir ama yüksek maaliyetli olabilir anakart banı yediysen anakrti değiştirebilirdin ama isey yararmi bilmiyorum dostum
Bunu bilmiyordum dostum sağolspoofer attıktan sonra bios sürümünü düşürürsen %100 kalkıyor
en azından spoof atar mısınız bana sürüm değiştirmeyi bir şekilde bulurum. lütfenspoofer attıktan sonra bios sürümünü düşürürsen %100 kalkıyor
na-nasılnasıl kalkmıyor bende hwıd ban yedim 3 kere kaldırdım şuan hilesiz hiç bir sıkıntı yaşamadan oynuyorum