sallama yine 3 ay3 aylık hwid yediysen kesinlikle kalkmaz bidahakine sınırsız ban atıyolar
bios sürümü tehlikeli iş değil mi benim bildiğim? bilgisayarı çöp etmesin de arkadaş sonra bir sıkıntı çıkmaz demispoofer attıktan sonra bios sürümünü düşürürsen %100 kalkıyor
ohaa başka hesap açsakta işe yaramıyor mu hileyi kullanmanın ne anlamı var o zaman ?Tek diyeceğim şu katiyen işe yaramıyor. Kesinlikle o sistemde artık valorant oynayamazsın 3 ay oldu denemediğim yöntem kalmadı pc yi satmayı düşünüyorum. Kalbini kırdıysam özür dilerim, hatta bilgisayar tamir merkezlerine kadar aradım. Sıfır
neyi sallıcam bilader ilk 3 ay sonra sınırsız ban atıyor araştır bilip bilmeden konuşmasallama yine 3 ay
nasıl yapıcam paralımıHesabın da banlandığı için hesabını açamazsın ama woofer (spoofer) kullanarak HWID banı kaldırabilirsin
şöyle güzel yani var resetten sonra aynı yere dönüyor yani bilgiler gitmiyor.Her oyunun hwid banını açabilirsin fakat bilgisayar garanti dışı kalıyor bazı kişiler bunu cidden zor yöntemler ile yapıyorlar fakat çin yapımı spooferlar var mesela %100 işe yarıyor biosa kadar değiştirebiliyorsun.
nasıl kaldırdın dostum?Kaldırdım anakartı gigabyte olan ulaşsın yardımcı olurum berkekratas #1261
Discord ulaşnasıl kaldırdın dostum?
Nasıl?Spooferla bende kaldırdım bu arada 6 ay uzaklastirildiniz diyordu benim için xd mail gelmişti ben girip oynuyordum sadece hesaba girmiyordum ban yiyen.
Discord yok Teamspeak3 varDiscord ulaş
Agacım dışardayım yarın anca bakabilirim o zaman istersen insta yaz berkekratasNasıl?
Post automatically merged:
Discord yok Teamspeak3 var