Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Anakart Gigabyte, Windows 11 kuruluydu. Valorant'tan HWID banlı. %100 kalkar mı? Ücretli spoofer dahi olsa HWID ban kalkar mı? Biraz araştırdım birisinin arkadaşının kasasındaki fanına atmışlar :D Eğer kalkarsa yardımcı olabilecek yetkililer yardım edebilir mi çünkü aşırı çöp konu mevcut spoofer hakkında.
Fanda ID olmaz o yüzden biraz sallamış arkadaşın :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Gigabyte anakartlarında hwid bani çok kolay kalkabiliyor diye biliyorum donanim banını win 11 e yükseltip kaldırmayi deniyebilirsin başari oldugunu savunan arkadaşlar var fakat ben denemedim

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
no idea.i need also .if u khow please help me also

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
%100 kalkar . Ami bios olan tüm pclerde ban kaldırabiliyorum . İnsyde bioslarda ise oran %50 . Zaten aktif spoof satıcısıyım ama malesef sormayın burda satış yasak . Ama sadece amidewin vesaire gibi yöntemlerle kalkmaz. Ban sistemleri değişir ve baktığımızda bugün valorantın uyguladığı ban sistemi , 4. kısım güncellemesinden önceki ban sisteminin çok çok ekstralı hali . Önemli olan işi ezberlemek değil sistem değiştiğinde tespit edip geliştirebilir olmak . %100 emin olarak söyleyebilirim ki kasa fanı diye bahsettiğin olay tamamen sallama şuan öyle bir durum yok . Buraya komple sistemi anlatıp çözümlerini yazmayı çok isterdim ama tespit etmesi ve çözmesi uzun zamanımı alıyor ve aktif olarak paramı bu işten kazanıyorum :D

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
şansın yarı yarıya hocam spooferın kaliteli ve cidden çalışıyor olması hwid banını kaldırabilir veye sabredip beklersen para vermeden de kalkabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Anakart Gigabyte, Windows 11 kuruluydu. Valorant'tan HWID banlı. %100 kalkar mı? Ücretli spoofer dahi olsa HWID ban kalkar mı? Biraz araştırdım birisinin arkadaşının kasasındaki fanına atmışlar :D Eğer kalkarsa yardımcı olabilecek yetkililer yardım edebilir mi çünkü aşırı çöp konu mevcut spoofer hakkında.
ban yedikten sonra kaldırlama yok diye biliyorum sadece bu kadar

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ID olduğunu kim söyledi? Seri numarasına atmışlar
Post automatically merged:

Onu da araştırdım kalkıyor ama 3-4 el sonra tekrar atıyormuş ban.
3-4 el sonra ban atıyorsa kalkmamış demektir, her anakartta çalışacak diye bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şimdi şöyle banlıyoen ber oyuns girdigin hesap ban yer ve 3 ay geçmeden hep aynı sorunu yaşarsın

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben kurdum windows 11 ama cozulmedi neden

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim biraz internetten araştır anakartın yazılımıyla ıp adres değişim işlemleri falan var tam hakim değilim ama ararsan bulursun

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ID olduğunu kim söyledi? Seri numarasına atmışlar
Post automatically merged:

Onu da araştırdım kalkıyor ama 3-4 el sonra tekrar atıyormuş ban.
dostum ID zaten identify yani serial oluyor.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
woofer + bios up ile kalkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...