Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, Valorant'tan HWID ban yedim başka bir uygulamada kullandığım hack yüzünden. Spoofer hakkında bilgim yok. Askerden yeni geldim, yeni bilgisayar aldım kendime kredi çekerek. Beş kuruş param da yok. Arkadaşlarımla Valorant oynamak istiyorum fakat oyuna giremiyorum, bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.

Yeni aldığım bilgisayardan ban yedim. Anakartım: ASUSTeK Computer inc. Prime H610M-D D4.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2. el aldıysan önceki sahibi hile açıp ban yemiş, geçmiş olsun. Sıfır aldıysan hile açıp ban yemişsindir veya önceden oynuyordun ve bu aralar banı yediysen spooferlar fixlendiği için banı yedin. Ve şuan spooferların hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor, paralı olanlar bile yüzde 90 çalışmıyor.

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Anakart'ım raid desteklemiyor.

2. el aldıysan önceki sahibi hile açıp ban yemiş, geçmiş olsun. Sıfır aldıysan hile açıp ban yemişsindir veya önceden oynuyordun ve bu aralar banı yediysen spooferlar fixlendiği için banı yedin. Ve şuan spooferların hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor, paralı olanlar bile yüzde 90 çalışmıyor.

0 aldım fakat lol icin script kullandığım için banlandım galiba. şuandada giriş sağlıyamıyorum van 152 hatasi veriyor. ban yemişim

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk yapman gereken temiz bir format atman daha sonra bios'sunu up/down yapman başka bir şey yapmana gerek yok zaten spooflanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Format atıp HWID + Mac adresini değiştiren uygulamalar var ekran kartını farklı gösteren yakın zamanda araştırmasını yapıcam eğer bulursam bu konuya atarım fakat sende o sıra araştır derim, sadece formatla bitmiyor iş.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yanlış bilgi!
0 aldım fakat lol icin script kullandığım için banlandım galiba. şuandada giriş sağlıyamıyorum van 152 hatasi veriyor. ban yemişim

LoL için sc açıp Valorant'ta banlanmazsın.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
LoL için sc açıp Valorant'ta banlanmazsın.

Yanlış bilgi aktaramı, arkada Vanguard açıksa xfproject modülleme değişikliği yaptığı için farklı bir inject Valorant da ban yemene sebep olabilir.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
amidewin kullanip acmistim ben. İse yararmi bilmiyorum ama deneyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Hocam banı kalkmayan üzgün asuslular derneğimize hoş geldin paralı parasız %90 ihtimalle hiçbir spoofe yöntemi banını açmayacak . Asusun anakartları bi değişik olduğu için 3 ay beklemekten başka çaren yok . Dene istersen ama %90 çalışmayacak , kendimden biliyorum -_-

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

van 152 hatasını bende alıyorum bazen hile kullanmadığım halde script loglarını sildin mi
çalıştıra %appdata% yazıp tamam de ordan LPRB yi sil pc yi kapat aç sonra 152 tekrar veriyor mu ona bak aynısını bende yaşadım çünkü

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka afuwin yapman lazım parasız anca manuel olarak kaldırabilirsin o da biraz uğraştırır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her spoofer valorant için spoof atmaz ama paralı valorant hileleri hwid spoofluyor, ayrıca valoda kullanmadığın bi hileden yasaklanma ihtimalin çok zor açık açık söyle ki yardımcı olabilelim, eğer ki valoda hile açmadığını söylüyorsan bence riot a bilet oluşturmak en mantıklısı, hile kullanıp yasaklandıysan ilk seçeneği uygula

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
spooferlar galiba artık çalışmıyorlar doğru düzgün ama bildiğim kadarıyla 4-5 ay sonra hwid ban kalkıyor emin değilim ama herkesden duyduğum bu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Raid desteği yoksa bildiğim kadarıyla ya bir ssd veya sata ssd alman ya da gidip sağlam spoofer alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...