Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Umarım gününüz iyi geçiyordur, hayatımda ilk defa hwidi kaldırmayı denemek istedim dün fakat başarısız oldum 3-5 kez denemişimdir öncelikle M*d*i.*pp diye bi siteden vanguard spoofer buldum açıklamasında şunlar yazıyordu:

Includes a Spoofer + Cleaner + HWID Check and a Windows Activation Script.

How to use;
!!! Before Going to Spoof, make sure CSM / Legacy Mode is Disabled and you run in Bootmode UEFI otherwise Serials will revert back to old ones !!!
1~> Spoof (Clean checked for no Windows Reset)
2~> Flash Bios
3~> Done

bende iyi tamam dedim çalıştırdım önce spoofladım sonra flash biosun ne demek olduğunu araştırdım, biosu usb ile güncellemem gerekiyormus sanırım bende 1 alt sürüme indirdim valorant'ı revo uninstaller ile kaldırdım geri yükledim fakat işe yaramadı sebebini bilmiyorum ben delay ban yiyeceğimi düşünüyordum ama hiç öyle olmadı nedense. Alt kısma ana kartım ve bir kaç bilgisayar hakkında bildiğim bilgileri vericem. Arkadaşlar bana hwid atmamda yardımcı olursanız ve nerede neyi yanlış yaptığımı söylerseniz çok sevinirim belki de başından beri yaptıklarım hatalıdır şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

ASUSTeK COMPUTER INC.
PRIME B365M-K
REV X.0x

Windows 10 Enterprise
Bios modu UEFI

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar resim eklemeyi doğru yapabilirsem alt kısma kullandığım spooferin fotoğrafını koyacağım zaten bedava.
Ekran Alıntısı.PNG

Ordaki sayıların önemini bilmediğimden hepsini sansürleyeyim dedim belki sizde incelemek istersiniz bu programı.
Post automatically merged:

Eklemeyi unutmuşum Bios sürümü/tarihi: American Megatrend Inc. 5.2.7

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17.3 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben format + flash bios + spoof + raid+ afuwin ile bikaç ay önce banımı kaldırmıştım. Sonrasında tekrar hile açıp ban yedim. Sende üstte soylediklerimi dene bi istersen. Ancak raid ile 1 kere kaldirabildim tekrar ban yedikten sonra raid işe yaramadı.

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben format + flash bios + spoof + raid+ afuwin ile bikaç ay önce banımı kaldırmıştım. Sonrasında tekrar hile açıp ban yedim. Sende üstte soylediklerimi dene bi istersen. Ancak raid ile 1 kere kaldirabildim tekrar ban yedikten sonra raid işe yaramadı.
kankam raid zorunlumu yani? temiz bi format ile flash bios yapsam düzelmezmi bide o resimdeki spoofu kullansam ardından? afuwin kullanmadım hiç ama kullanma rehberi elimde var

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Update: hocam temiz format attım afuwinmi ne öyle bir program var onu yaptım + spoofladım bios güncelledim valorantı indirdim hala aynı Van 152 değişmedi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum format dene oyunu verilerini sil geri yükle

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kankam raid zorunlumu yani? temiz bi format ile flash bios yapsam düzelmezmi bide o resimdeki spoofu kullansam ardından? afuwin kullanmadım hiç ama kullanma rehberi elimde var
Ben bitek raid yaparak 1 kere kaldırabildim. Raid ile de 1 kere kaldiriliyor maalesef. Sonrasinda tekrar ban yersen raid calismiyor. Ayrica raid yaptiktan sonra da hilesiz oynamaya devam edersen ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben hile ile kaldirdiktan sonra 1 hafta kadar rage oynayarak dayandım. Tekrar ban yiyince riota ticket atıp 4 ay bekliyorum suan. Eylulde kalkicak banım eğer oyuna hilesiz devam etmek istiyosan en temizi riota ticket atıp 4 ay beklemek. Ayrıca raid ile banı kaldırdıktan sonra en küçül bi hatanda tpm i kapamak açmak secure bootu açmak veya kapatmak gibi durumlarda banı tekrar yersin, en temizi 4 ay beklemek.Bu sırada sana tavsiye olarak lolde hile açmayı önerebilirim. Donanım banı vs yok sadece hesap banı var. Forumdaki hile çok güzel onu kullanabilirsin.

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben bitek raid yaparak 1 kere kaldırabildim. Raid ile de 1 kere kaldiriliyor maalesef. Sonrasinda tekrar ban yersen raid calismiyor. Ayrica raid yaptiktan sonra da hilesiz oynamaya devam edersen ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben hile ile kaldirdiktan sonra 1 hafta kadar rage oynayarak dayandım. Tekrar ban yiyince riota ticket atıp 4 ay bekliyorum suan. Eylulde kalkicak banım eğer oyuna hilesiz devam etmek istiyosan en temizi riota ticket atıp 4 ay beklemek. Ayrıca raid ile banı kaldırdıktan sonra en küçül bi hatanda tpm i kapamak açmak secure bootu açmak veya kapatmak gibi durumlarda banı tekrar yersin, en temizi 4 ay beklemek.Bu sırada sana tavsiye olarak lolde hile açmayı önerebilirim. Donanım banı vs yok sadece hesap banı var. Forumdaki hile çok güzel onu kullanabilirsin.
kral ben normalde 4 ay bekliyorum ama bu 5 inci hwid oldugu ıcın sıkıldım