ssssssssss
Seçkin Üye
kankam raid zorunlumu yani? temiz bi format ile flash bios yapsam düzelmezmi bide o resimdeki spoofu kullansam ardından? afuwin kullanmadım hiç ama kullanma rehberi elimde varBen format + flash bios + spoof + raid+ afuwin ile bikaç ay önce banımı kaldırmıştım. Sonrasında tekrar hile açıp ban yedim. Sende üstte soylediklerimi dene bi istersen. Ancak raid ile 1 kere kaldirabildim tekrar ban yedikten sonra raid işe yaramadı.
Ssd/hdd banını kaldırmak için raid şartkankam raid zorunlumu yani? temiz bi format ile flash bios yapsam düzelmezmi bide o resimdeki spoofu kullansam ardından? afuwin kullanmadım hiç ama kullanma rehberi elimde var
hyr cmd den yapa bilyor ip sıflarsa4 ay beklemek en iyi çözüm
o ne zaman gelirrrrYada ücretli spoofer.
Ben bitek raid yaparak 1 kere kaldırabildim. Raid ile de 1 kere kaldiriliyor maalesef. Sonrasinda tekrar ban yersen raid calismiyor. Ayrica raid yaptiktan sonra da hilesiz oynamaya devam edersen ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben hile ile kaldirdiktan sonra 1 hafta kadar rage oynayarak dayandım. Tekrar ban yiyince riota ticket atıp 4 ay bekliyorum suan. Eylulde kalkicak banım eğer oyuna hilesiz devam etmek istiyosan en temizi riota ticket atıp 4 ay beklemek. Ayrıca raid ile banı kaldırdıktan sonra en küçül bi hatanda tpm i kapamak açmak secure bootu açmak veya kapatmak gibi durumlarda banı tekrar yersin, en temizi 4 ay beklemek.Bu sırada sana tavsiye olarak lolde hile açmayı önerebilirim. Donanım banı vs yok sadece hesap banı var. Forumdaki hile çok güzel onu kullanabilirsin.kankam raid zorunlumu yani? temiz bi format ile flash bios yapsam düzelmezmi bide o resimdeki spoofu kullansam ardından? afuwin kullanmadım hiç ama kullanma rehberi elimde var
kral ben normalde 4 ay bekliyorum ama bu 5 inci hwid oldugu ıcın sıkıldımBen bitek raid yaparak 1 kere kaldırabildim. Raid ile de 1 kere kaldiriliyor maalesef. Sonrasinda tekrar ban yersen raid calismiyor. Ayrica raid yaptiktan sonra da hilesiz oynamaya devam edersen ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben hile ile kaldirdiktan sonra 1 hafta kadar rage oynayarak dayandım. Tekrar ban yiyince riota ticket atıp 4 ay bekliyorum suan. Eylulde kalkicak banım eğer oyuna hilesiz devam etmek istiyosan en temizi riota ticket atıp 4 ay beklemek. Ayrıca raid ile banı kaldırdıktan sonra en küçül bi hatanda tpm i kapamak açmak secure bootu açmak veya kapatmak gibi durumlarda banı tekrar yersin, en temizi 4 ay beklemek.Bu sırada sana tavsiye olarak lolde hile açmayı önerebilirim. Donanım banı vs yok sadece hesap banı var. Forumdaki hile çok güzel onu kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?