Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

neither false nor fake
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok zahmetli bir işlem hele ki tam şekilde olaylar bütününe hakim olmadan bir işe girişilmişse

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
spoofer satın almalısın

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben bitek raid yaparak 1 kere kaldırabildim. Raid ile de 1 kere kaldiriliyor maalesef. Sonrasinda tekrar ban yersen raid calismiyor. Ayrica raid yaptiktan sonra da hilesiz oynamaya devam edersen ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben hile ile kaldirdiktan sonra 1 hafta kadar rage oynayarak dayandım. Tekrar ban yiyince riota ticket atıp 4 ay bekliyorum suan. Eylulde kalkicak banım eğer oyuna hilesiz devam etmek istiyosan en temizi riota ticket atıp 4 ay beklemek. Ayrıca raid ile banı kaldırdıktan sonra en küçül bi hatanda tpm i kapamak açmak secure bootu açmak veya kapatmak gibi durumlarda banı tekrar yersin, en temizi 4 ay beklemek.Bu sırada sana tavsiye olarak lolde hile açmayı önerebilirim. Donanım banı vs yok sadece hesap banı var. Forumdaki hile çok güzel onu kullanabilirsin.
Hocam ben anakart değiştirdim sizce gerisi halledilebilir mi diski nasıl temize çekeceğim Bi güvenmedim ssd ve hdd var acaba ssd ile hiç uğraşmayıp hdd mı kursam

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
güzel bir spoofer kullanarak banını açabilirsin. eğer van153 alıyorsan soundid işine yarayacaktır.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
bende çalışmıyor neden çalışmadığını da anlayamadım

tlc

Üye
1 HİZMET YILI
spoofer kaldır istersen ama tam bilgim yok

tlc

Üye
1 HİZMET YILI
spooferla kaldır öyle dene istersen