Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Valorant ban yedim. Hi̇leyi̇ açtım, çalışmadı. Yi̇ne de ban yedi̇m, ücretsi̇z bir kaldirma yöntemi̇ yok mudur?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yazılım görünce hemen banı yiyorsun valoda riot valoyu biraz daha iyi savunuyor çünkü şuan en prim kasan oyun

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
şu an ki dönemde maalesef ücretsiz bir yolu bulunmuyor ancak spoofer satın alırsan banını açabilirsin ki bu bilgisayarına göre değişir bazı bilgisayarlarda çalışmayabiliyor bile.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ücretsiz bulamazsın şuan cok zor ve riot en fazla valonun anti cheatini sıklaştırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
riot valorant'ın hile korruması yüksek ama prooser ile banını açıp başka bir hersapta oytnayablilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Spoofer kullanmalısın ama dikkat et bedava spoofer diye rat atıyolar

1) RAT nedir?
En kısa tanımıyla:
Bir cihazda (bilgisayar, telefon, tablet vb.) arka planda, cihaz sahibinin bilgisi dışında -gizlice- çalışan ve cihazın içindeki bilgilerin başka kişilerce 'yasa dışı bir şekilde' ele geçirilmesine veya cihazın yasa dışı işlemlerde kullanılmasına yardım eden trojan'ların genel ismidir.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka spooferla yaparsın . Yada destek at bizim ark çok pişmanım diye yalvardı açtılar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pc banı kaldırabilirsiniz spoofer ile ancak hesap banı kalıcıdır ve kalkmaz banlanan hesap artık tozlu raflara kaldırılır.

pc banı kaldırabilirsiniz spoofer ile ancak hesap banı kalıcıdır ve kalkmaz banlanan hesap artık tozlu raflara kaldırılır.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
ücretli spoofer alıp donanım banını kaldıra bilirsin

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Anakart bani suresiz ise ise kaldirilmaz daha once ban yedigimde ben bilgisayari ikinci el sitesinden aldim dedim banli gosteriyor oynayamiyorum dedim neden diye ticket gonderdigimde ise o zaman neden bilgisayar dns degismemis dedi ortada kaldim sonra ben banimin ne kadar uzun oldugumu sordum 3 ay dedi aglaya aglaya bekledim ama spoofer ile kaldiriliyo benim sadece o zaman ugrasmak istememistim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
spoofer almadığın sürece kalkmaz

Donator
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Spoofer ile yada cezanı cekiceksin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gecmıs olsun reıs spoofer ıle acılır

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
3-4 ay bekliyeceksin ya da spoofer satın alcaksın başka çözümü yok spooferlerin çoğu dolandırıcı dikkat et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...