Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Herkese selam. Öncelikle arkadaşlar, çok uzun bir süre olmadı. Yaklaşık 2-3 ay önce Valorant tarafından HWID ban yedim. İlk banımdı. İlk HWID ban olarak 4 ay sonra kalkacağını düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibi olur fakat 4 ay bile beklemek çok uzun geliyor bana. Yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama sitedeki spoofer çalışıyor mu? Biraz baktım fakat yorumlarda çoğu insan hata almış. Bilgisayarımı ve BIOS'u tamamıyla formatlamayı düşünüyorum. Sizce bu banımı kaldırır mı? Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Formattan sonra Windows 10'a geçersem, sitedeki spoofer sizce çalışır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sitemizde bulunan spoofer maalesef Valorant için çalışmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu sitede bulunan ücretsiz spoofer çalışmıyor, ücretli spooferlara bakabilirsin ancak en sağlıklısı banının kalkmasını beklemek spooferların bile içindeki driverlar patlayabiliyor çünkü

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba! 🌟 Valorant tarafından HWID banı yemeniz üzücü bir durum. Bu tür banların kaldırılması genellikle zordur ve oyun şirketlerinin sıkı politikaları vardır. Spoofer veya formatlama gibi çözümler denemek risklidir ve sonuç garantili değildir.

Spoofer kullanımı genellikle hilecilikle mücadele eden oyun şirketlerinin politikalarına aykırıdır ve yalnızca ban riskini artırabilir. Ayrıca, bilgisayarınızı ve BIOS'unuzu tamamen sıfırlamak bile banı kaldırmayabilir ve bu işlem ciddi veri kaybına neden olabilir.

Windows 10'a geçiş yapmanız veya başka bir işletim sistemine geçmeniz banı kaldırmayabilir. Valorant'ın hilecilikle mücadele politikaları sıkı olduğu için, bu tür yöntemlerin işe yarama ihtimali düşüktür.

En güvenli ve tavsiye edilen yol, oyunun hile kullanımıyla ilgili politikalarına uymak ve oyunu adil bir şekilde oynamaktır. Ban süresi sona erdiğinde tekrar oynamaya başlayabilirsiniz. Umarım durumunuz çözülür ve tekrar keyifli oyunlar oynarsınız. İyi günler dilerim! 🎮👋

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Asus anakart varsa çözebiliriz efendim

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka discordan ulas bana elim de spoofer var .:shawncxn .dc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...