dönüş yapmıyorlarTek şansın desteğe yazıp bilgi almak.
hesap banının açılmayacağını belirttim efendim zaten4 ay ban atılıyor ve hesap banı da açılmaz.
1,5 ay önce yediğiniz donanım banından sonra yeni hesap ile hiç ban yediniz mi?dönüş yapmıyorlar
hesap banının açılmayacağını belirttim efendim zaten
evet ama çok değil 3 4 kez en fazla hesap oluşturmuşumdur delay da1,5 ay önce yediğiniz donanım banından sonra yeni hesap ile hiç ban yediniz mi?
Her hesap açışınızda, ban sürenize 1 ay ek süre ekleniyor, haberiniz olsun. Banınız 4 ayda değil, kaç hesap açtıysanız ona göre hesap edin lütfen. Örneğin, 4 ay donanım banı süreniz mevcut. Siz 3 tane hesap açıp delay bandayken hesapları banlattırdınız, toplamda 7 ay oluyor. Donanım banınızın süresi bu şekilde ilerliyor. Süreci umarım anlatabilmişimdir.evet ama çok değil 3 4 kez en fazla hesap oluşturmuşumdur delay da
yalnız riot da öyle yazmıyordu yani öyle bir bilgi bulamadımHer hesap açışınızda, ban sürenize 1 ay ek süre ekleniyor, haberiniz olsun. Banınız 4 ayda değil, kaç hesap açtıysanız ona göre hesap edin lütfen. Örneğin, 4 ay donanım banı süreniz mevcut. Siz 3 tane hesap açıp delay bandayken hesapları banlattırdınız, toplamda 7 ay oluyor. Donanım banınızın süresi bu şekilde ilerliyor. Süreci umarım anlatabilmişimdir.
Kendim bilet oluşturup bizzat sormuştum, rioter tarafından aldım, bilgiyi yanlış bir şey aktarmadım size, merak etmeyin.yalnız riot da öyle yazmıyordu yani öyle bir bilgi bulamadım
yok onu demek istemedim zaten aktarmazsınız siz ama ben pc yi ilk aldığım zaman arkadaşım delay yedi bende kendim ticket dan sordum ama uzamadığını söylediler sadece spoofer vs. yapıp başarısız olunca uzadığını söyledilerKendim bilet oluşturup bizzat sormuştum, rioter tarafından aldım, bilgiyi yanlış bir şey aktarmadım size, merak etmeyin.
Aynı şeye tekabül ediyor.yok onu demek istemedim zaten aktarmazsınız siz ama ben pc yi ilk aldığım zaman arkadaşım delay yedi bende kendim ticket dan sordum ama uzamadığını söylediler sadece spoofer vs. yapıp başarısız olunca uzadığını söylediler
no its 158120 gün hwid banı erken açılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?