Valorant hwid ban politikası ne? Kalkıcak mı? Cevaplar içerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Türk supportlar pek yardımcı olmuyor ve sürekli copy paste yapıp duruyorlar. Ben de gidip yabancılara sormayı denedim ve aldığım yanıtı görüyorsunuz.
These bans are not permanent diyor. İngilizcesi çok iyi olmayan arkadaşlar için çevireyim.
Metnin bütününe bakıcak olursak;
Arkadaşlar yediğiniz banların hiçbiri sınırsız hwid ban değil yani Riot Games periyodik olarak bu banları açıcak ama ne zaman açılacağını söyleyemeyiz diyorlar. Bu onların oyunu test etmelerine
engel olan bir durummuş. Bildiğiniz gibi betada ban yiyenlerin banı 90 gün sonra açılıyor. Peki betadan sonra ban yiyenler ne olucak? Bu arkadaşların sabırlı bir şekilde beklemelerinden başka bir çareleri yok. Riot Games' in bir sonraki periyodik incelemesine kadar bu hwid banlar kalkmıcak. Ha tamam periyodik inceleme geldi diyelim. Daha çok forumlarda free olarak nitelendirilen basit hileler örneğin triggerbot gibi hileleri kullanan arkadaşların banları öncelikli olarak açılacağını söylemem gerekir. Ama işte para verip hile satın alan arkadaşların işleri bir tık daha zor olduğunu söyleyeyim ve konuyu kapatalım. Kendinize popüler davranın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
very convenient information

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bi sorum olcak da ben normal hesabım banlandı yani hwid ban yemedim onu kaldırma şansım varmı neymiş efendim hile kullanmışım hile bile kullanmadım hesabım gitti ama hwid yemedim

o normal hesab banımı kaldır bilmem mümkünmü

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

normalde hwid yemen gerekiyor dostum hile için bir yanlışlık olmalı ticket atmayı denedin mi?

Üye
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Türk supportlar pek yardımcı olmuyor ve sürekli copy paste yapıp duruyorlar. Ben de gidip yabancılara sormayı denedim ve aldığım yanıtı görüyorsunuz.
These bans are not permanent diyor. İngilizcesi çok iyi olmayan arkadaşlar için çevireyim.
Metnin bütününe bakıcak olursak;
Arkadaşlar yediğiniz banların hiçbiri sınırsız hwid ban değil yani Riot Games periyodik olarak bu banları açıcak ama ne zaman açılacağını söyleyemeyiz diyorlar. Bu onların oyunu test etmelerine
engel olan bir durummuş. Bildiğiniz gibi betada ban yiyenlerin banı 90 gün sonra açılıyor. Peki betadan sonra ban yiyenler ne olucak? Bu arkadaşların sabırlı bir şekilde beklemelerinden başka bir çareleri yok. Riot Games' in bir sonraki periyodik incelemesine kadar bu hwid banlar kalkmıcak. Ha tamam periyodik inceleme geldi diyelim. Daha çok forumlarda free olarak nitelendirilen basit hileler örneğin triggerbot gibi hileleri kullanan arkadaşların banları öncelikli olarak açılacağını söylemem gerekir. Ama işte para verip hile satın alan arkadaşların işleri bir tık daha zor olduğunu söyleyeyim ve konuyu kapatalım. Kendinize popüler davranın
,
agaa banned kalmaz çünkü hile her oyunda sdinir eden bi hile koruması %100 halinde kalkacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İndirmeden kalkıp kalkmadığına bakabiliyor muyuz?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
çok iyi bir haber bu bilgilendirme için teşekkürler.. yabancı supportlar gerçektende ilgileniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...