Çözüldü Valorant HWID ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hacım 3 ay ban yedim hile kullanmadan bu herifler de açmayacak banımı belli ücretsiz spoofer yok. Virtual Box kurup ordan indirsem valoyu oynayabilir miyim?

Çözüm
Yine de IP adresiniz ve HWID aynı olacak bu yüzden hayır oynayamazsınız. en iyisi 3 ay beklemek.

Sitemizde valorant için spoofer bulunmamaktadır. Başka site/hile ismi paylaşmak yasaktır.
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis
denemeken zarar çıkmaz dene olursa bize de söyle de bende yapayım kullanmayı bilmiyorum çünkü bende banlıyım çünkü

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis
denemeken zarar çıkmaz dene olursa bize de söyle de bende yapayım kullanmayı bilmiyorum çünkü bende banlıyım çünkü
Sence mantıklı mı aga sonuçta farklı bir bilgisayar olarak gözükecek fakat parçalar aynı denemekten zarar gelmez

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar yeni bilgilendirme düzgün bir ram miktarına ihtiyacınız var + olarak sanırım virtual box üzerine valorant kurulmuyor. Gerekli program eksik falan diyor.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende hileden önceden hwid yemiştim actırdım dün oyuna girdim van 152 hatası verıyo hwid yemişim tekrar ama hile açmadım

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende hileden önceden hwid yemiştim actırdım dün oyuna girdim van 152 hatası verıyo hwid yemişim tekrar ama hile açmadım
Kanka hilenin kalıntılarını bile algılıyo sanırsan format gerekiyor
Post automatically merged:

1618922677988.png

Öğrendiğim bilgiye göre spoofer bekliyoruz veyahut ban açılana kadar beklicez

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
banada valorant hwid ban açıcı lazım . Allah aşkına kimse de yok mu ya? Mantığı anlatın kendim kodlayayım python ile.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
banada valorant hwid ban açıcı lazım . Allah aşkına kimse de yok mu ya? Mantığı anlatın kendim kodlayayım python ile.
Kanka çok fazla bilgim yok ama sanırsam spoofer diskin bilgilerini anakartın bilgilerini falan farklı gösteriyo ki ban attıkları seri numarası gözükmesin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Yine de IP adresiniz ve HWID aynı olacak bu yüzden hayır oynayamazsınız. en iyisi 3 ay beklemek.

Sitemizde valorant için spoofer bulunmamaktadır. Başka site/hile ismi paylaşmak yasaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...